1553

Дениз от "Ергенът" била ужасна ученичка, срамувала се от семейството

Палавата Дениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в „Ергенът”, била изключена от училище заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Това твърди нейна бивша преподавателка. 

Тя разкрива, че Хайрула още от ученическите си години създала имидж на интригантка. Непрекъснато правила сплетни между съучениците си. Създавала напрежение в класа, закъснявала и вечно била неподготвена за часовете. Това се превърнало в причина Дениз да изхвърчи от столичното 23-то средно училище, където събирала ум и знания.

„Случвало се е да не посещава учебните занятия със седмици. Дружеше предимно със слаби и проблемни ученици”, разказва учителката пред „Уикенд”. Красавицата влизала в коалиция с тях, за да издевателства над съученички, но тази нейна практика бързо била преустановена и на Хайрула й се наложило да си потърси друго школо.

Близки до скандалната дама издават, че освен визията си, тя променила и отношението към близките си. „Спря да публикува снимки с тях в социалните мрежи и изтри такива, които евентуално биха я злепоставили”, разказва нейна приятелка.

„Дениз е от бедно работническо семейство, което не обича да показва публично. Тя се срамува от майка си и баща си. Предпочита да демонстрира фалшив лукс в социалните мрежи, който силно контрастира на родния й дом. Иска да си създаде нов живот, вероятно по тази причина обича да говори често за връзката си с Христо Сираков и да драматизира за тази загуба”, разказва девойката.

Не е тайна, че Дениз Хайрула е сред най-известните плеймейтки у нас. Тя обича да изтъква, че учи специалност „Психология” в Нов Български университет, но какво се случва с образованието й, което непрекъснато афишира, не става ясно. Брюнетката нашумя най-вече покрай връзката си с вече покойния мераклия Христо Сираков. Опита да мине с този пиар трик и в „Ергенът”. 

Закачките там пък станаха все по-сериозни и чести, а това събуди въпроса коя от девойките всъщоност ще спечели формата и сърцето на фитнес гуруто Виктор Стоянов. Както вече стана ясно в социалните мрежи, Дениз се познава с някои от участничките още отпреди шоуто.

Според слухове пък, именно тя е тази, която ще стигне най-далеч в „Ергенът”. За това намекна и Виктория Капитанова в своя профил в Инстаграм. Загадка остава и това дали в момента брюнетката е обвързана, макар индиректно да издава онлайн в отговорите си, че никога не е сама.
 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?