4020

Дебора взриви мрежата: Възпя насилника си

Нарязаната с макетно ножче Дебора възпява насилника си в нова песен, която излиза скоро и носи ясното и категорично име "Зараснали рани". 

"Всичко днес зад гърба ми е... напред съм продължила! И ако някой ден те видя, с болка ще те подмина! Очаквайте скоро "Зараснали рани", оповести новоизгрялата фолкпевица в социалните мрежи, където публикува снимка от записа на парчето с диджей Диан Соло.

Полицайка като малка е мечтаела да стане Дебора Михайлова. Това сподели тя по-рано пред своите фенове, които й задаваха всякакви въпроси в инстаграм.

Смелото момиче е искало да стане представител на закона, без да подозира, че ще се сблъска с полицията по много неприятен повод. Въпреки всичко, което и се случи, Дебора вече е преодоляла травмата от зверския побой и е готова за нови начинания. Момичето загатва, че обмисля няколко проекта, а новата й песен ще излезе съвсем скоро. "Мисля даже за няколко песни. Остава още малко, докато излезе новото ми парче!", радва почитателите си Дебора в инстаграм., пише "България днес".

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?