4020

Дебора отново взриви мрежата, вижте кого показа

Поредна доза секси снимки си пусна измъчваната Дебора в инстаграм. В същото време момичето за пръв път публикува обща и снимка с майка си в социалните мрежи. Двете жени сияят и гледат смело напред.

Под снимката Дебора написа "Мамо" и сложи сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва огромна подкрепа, защото видно и двете вече са щастливи. Майка и дъщеря се опитват да оставят зад гърба си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се подкрепят взаимно. Освен милата семейна снимка Дебора отново показа хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче.

Майката на Дебора говори на няколко пъти, но досега тяхна обща снимка не се бе появявала.

Дебора е вече във видимо по-добро състояние и направо грее. Девойката от Стара Загора показа голям кураж, когато записа песен и показа голяма част от ужасяващите си белези на цяла България. Срещите й с психолозите продължават и очевидно и това й помага. В момента всички се готвят за старта на делото, което по ирония на съдбата започва в Деня на влюбените - 14 февруари.

Случаят "Дебора" влиза в съда в Пловдив, където бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче. Държавното обвинение подпука сочения за касапин за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см. Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го заплашват 10 години решетки.

Междувременно Дебора се радва и на музикалния си успех. Песента им с Лидия - "Разбити мечти",  мина 1 млн. гледания.

До записването на парчето се стига, след като Галин предлага на Дебора да направят песен, а после звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, но Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като разбира за идеята, Лидия веднага се съгласява.

Да няма страх и да няма нито една насилена жена повече - това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче показа раните по бедрата и гърдите в клипа на песента.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Рунтавиячеп

Рунтавиячеп

11.02.2024 | 13:15

Май верно че курвенце ще се окаже девойката. Язък за барута, дето цял народ излезе в нейна подкрепа. Мацката показва, че няма поука от станалото. И уверено върви по същия път към следващия... ... "инцидент". Уви.

Отговори
12 2
А бе Веждито ще се окаже прав

А бе Веждито ще се окаже прав

11.02.2024 | 09:40

Или може би е пример за дъщерите на редколегията на маричката?

Отговори
15 1
А бе Веждито ще се окаже прав

А бе Веждито ще се окаже прав

11.02.2024 | 09:37

маричката и харесва ролята на сводник

Отговори
15 1
Малиии

Малиии

11.02.2024 | 09:06

И двете са труженички.

Отговори
15 2
Спрете да се занимавате  с тази Па….ва

Спрете да се занимавате с тази Па….ва

11.02.2024 | 08:42

Какъв пример за подражание е тази ?С какво допринася за доброто възспитание на младите момичета!Ми те всички може да решат да приличат на нея!Да ходят по нощите в дискотеки!Да се дрогират и имат отношение с разни мутри и мутреси!Да си търсят белята със случайни мъже и да правят безразборен секс!И след всичко това ставят медийни герои и чалга певици!Това е безобразие което трябва да не се интерпретира в публичното пространство!

Отговори
29 2
Буца

Буца

11.02.2024 | 08:03

Коя е тази .?!???? От коя дупка излезе това . !!!!!

Отговори
20 2
Къде видяхте

Къде видяхте

11.02.2024 | 08:03

Красота и секси в това нещо. И каква музика пее май е чалгия . Значи простотия като нея .

Отговори
27 4
не давайте трибуна

не давайте трибуна

11.02.2024 | 07:57

тъ.по.тиите на вестник мекица нямат край... ще ми показват тези две ша.франтии...

Отговори
31 2
не давайте трибуна

не давайте трибуна

11.02.2024 | 07:56

каквоположително видяхте та го показвате като някаква новина.... ку.рво.ляци.... престанете с тая тъ.па дебора и още по тъ.па.та й майка....аз помислих че ще я насочите да учи да чете да се образова а то какво виждам правите я същата но вече по известна. чудесен примерза всичкиподрастващи какобществото ще те направи от про.ста ку.рва елитна к.ур.ва тия двете трябва да работят тежък физически труд и даходят на обучение за морал...

Отговори
34 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?