49

Дебели връзки в "Гласът на България": Мария Илиева бута семейна приятелка към финала СНИМКА

Момиче с явни връзки се появи сред участниците в "Гласът на България". Тя е сигурен финалист, смята за нея менторката Мария Илиева
 
 
Именно Мария е връзката на младата изпълнителка Александра Борисова от Кюстендил, за да стигне тя до така бленувания финал на шоуто, твърди HotNews.bg. Според изданието 26-годишното момиче е близка не само до менторката, но и до семейството й. Още преди години Мария представя Александра с псевдоним Съни на свое участие, като я обявява за вокална сензация. Тогава тя е само на 17 и изпълнява кавър на песента Listen на Бионсе, предшестван от народни мотиви. Разковничето на специалното отношение към кюстендилката е майката на Илиева - Ваня Монева. Младият талант е неин ученик, а впоследствие става и един от гласовете в хора й. С тази желязна връзка при всички положения Мария готви да изтика до големия финал на "Гласът" Съни и тя да е нейния кандидат победител срещу останалите финалисти от страна на другите ментори.

Александра беше представена в "Гласът на България" миналата вечер, а Мария Илиева не скри възхищението си и раздаде суперлативи на килограм, с които Миро обаче явно не се съгласи и така и не обърна стола си. "Добре познавам твоя талант и много ти благодаря, че дойде да го споделиш този талант точно в този сезон на "Гласът на България". За всички, които не познават Съни, тя е някой, който може да прави с гласа си каквото си поиска. Закърмена е с любовта към нашите корени - народната музика.

Тя е сред най-добре пеещите ни народни певици. Искам да ти кажа, че поех предизвикателството да съм тук - в "Гласът на България", за да мога да срещна толкова специални артисти като теб", обърна се към момичето Илиева. Беше повече от ясно, че то ще влезе в нейния отбор.
 
Александра Борисова е израснала в семейство на музиканти, майка й е народна певица, а баща й - акордеонист. Във визитката си девойката се похвали, че преди 4 години Камен Донев я кани да се включи в спектакъла му, като и към този момент продължават да работят заедно и пътуват постоянно из цяла България.

След участието й в "Гласът на България" в социалните мрежи към Александра заваляха и доста критики. "Много далеч от Etta James, иначе може и да може да пее народно, но не го показа засега, защото тази песен определено беше МНОГО ВИСОКА "топка" за нея и защо не се залага на българското всъщност, явно предаването е за краварите - Х'американци", пишат във Фейсбук. "Не чухме и видяхме нищо особено, малко прехвалено....", категорични са много от зрителите на шоуто на Би Ти Ви. Други пък отсъждат сериозни критики към начина й на обличане.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
007

007

26.09.2023 | 11:23

Цялото жури е за смяна. Кой ги слага там?

Отговори
6 2
Мара

Мара

26.09.2023 | 10:36

е нагла, комплексирана, гнусна, нахална, лигава, фалшива и грозна циганка.

Отговори
10 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?