49

Дебели връзки в "Ергенът"! Вижте на кого е човек 36-годишната Магдалена СНИМКА

36-годишната Магдалена Томова е една от най-показваните на екран участнички в "Ергенът". Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в имението, а след това екипът не спря да показва милото и романтично отношение на Младенов към нея. Едва ли не тя ще е фаворитката.

Всъщност така се и оказва - Маги ще остане на финала с Надежда, която ще бъде избраницата на Алек, но Томова ще спечели дивиденти от това, че е финалист. Което, както се оказа, няма да е решение на ергена, а на продукцията.

Снимка отпреди няколко години, на която Магдалена Томова е на купон с Евгени Минчев и с продуцента Тушев (отзад с цигарата), хвърля светлина върху връзките й в шоубизнеса.

Зрителите вече роптаят срещу Магдалена и това, че тя постоянно е навирана в кадър от екипа на продукцията, докато други момичета и то не едно и две, са оставени настрани, все едно не съществуват.

Една от тях е фармацевтката Васка, която е любимка на публиката, но никой не я удостоява дори с три минутки "слава", пише Crimes.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
19 коментара
Той

Той

05.03.2024 | 03:36

Поздрав за Принцесата заради която Дани Илиев Зъааряза Гери Никол с https://youtu.be/_N8e0U9qENI?si=5yYgidFl62v9557L от момчетата, които са лудо влюбени в нея!

Отговори
1 0
Той

Той

05.03.2024 | 03:35

Поздрав за Принцесата заради която Дани Илиев ЗЪЪряза Гери Никол с https://youtu.be/_N8e0U9qENI?si=5yYgidFl62v9557L от момчетата, които са лудо влюбени в нея!

Отговори
1 0
Той

Той

05.03.2024 | 03:34

Поздрав за Принцесата заради която Дани Илиев ЗаЪряза Гери Никол с https://youtu.be/_N8e0U9qENI?si=5yYgidFl62v9557L от момчетата, които са лудо влюбени в нея!

Отговори
1 0
Той

Той

05.03.2024 | 03:33

Поздрав за Принцесата заради която Дани Илиев Зааряза Гери Никол с https://youtu.be/_N8e0U9qENI?si=5yYgidFl62v9557L от момчетата, които са лудо влюбени в нея!

Отговори
1 0
Момчета

Момчета

05.03.2024 | 02:29

Херкулес каза че всички сте се натягали за Принцесата заради която Дани Илиев зЪряза Гери Никол, да ви стане гадже яко сте влюбени в нея.

Отговори
1 0
Христофорос Аманатидис – Таки

Христофорос Аманатидис – Таки

05.03.2024 | 02:16

Любо Симеонов - чука и Ицо Исуса казали, че искат да возят Принцесата заради която Дани Илиев ЗАряза Гери Никол с Ламборгинито на Таки така каза Херкулес, че сте се натягЪли всичките до един за Принцесата и яко харесвате Принцесата и ММА Павел Георгиев, ММА Любо Делев, ММА Дани Илиев, ММА Русия Китаец, ММА Иван Велчев - Кюстендилеца, ММА Симеон Наковски, боксьора Бисер Митрев, Роската Петров Животното, Моделът Виктор Парчев, тенисистът Григор Димитров и много други пичУве сте били казвали, че яко харесвате Принцесата и сте яко влюбени в Принцесата.

Отговори
1 0
Христофорос Аманатидис – Таки

Христофорос Аманатидис – Таки

05.03.2024 | 02:14

Любо Симеонов - чука и Ицо Исуса казали, че искат да возят Принцесата заради която Дани Илиев ЗАряза Гери Никол с Ламборгинито на Таки така каза Херкулес, че сте се нЪтягали всичките до един за Принцесата и яко харесвате Принцесата и ММА Павел Георгиев, ММА Любо Делев, ММА Дани Илиев, ММА Русия Китаец, ММА Иван Велчев - Кюстендилеца, ММА Симеон Наковски, боксьора Бисер Митрев, Роската Петров Животното, Моделът Виктор Парчев, тенисистът Григор Димитров и много други пичОве сте били казвали, че яко харесвате Принцесата и сте яко влюбени в Принцесата.

Отговори
1 0
Христофорос Аманатидис – Таки

Христофорос Аманатидис – Таки

05.03.2024 | 02:13

Любо Симеонов - чука и Ицо Исуса казали, че искат да возят Принцесата заради която Дани Илиев ЗАряза Гери Никол с Ламборгинито на Таки така каза Херкулес, че сте се натягали всичките до един за Принцесата и яко харесвате Принцесата и ММА Павел Георгиев, ММА Любо Делев, ММА Дани Илиев, ММА Русия Китаец, ММА Иван Велчев - Кюстендилеца, ММА Симеон Наковски, боксьора Бисер Митрев, Роската Петров Животното, Моделът Виктор Парчев, тенисистът Григор Димитров и много други пичУУве сте били казвали, че яко харесвате Принцесата и сте яко влюбени в Принцесата.

Отговори
1 0
Христофорос Аманатидис – Таки

Христофорос Аманатидис – Таки

05.03.2024 | 02:12

Любо Симеонов - чука и Ицо Исуса казали, че искат да возят Принцесата заради която Дани Илиев ЗАряза Гери Никол с Ламборгинито на Таки така каза Херкулес, че сте се натягали всичките до един за Принцесата и яко харесвате Принцесата и ММА Павел Георгиев, ММА Любо Делев, ММА Дани Илиев, ММА Русия Китаец, ММА Иван Велчев - Кюстендилеца, ММА Симеон Наковски, боксьора Бисер Митрев, Роската Петров Животното, Моделът Виктор Парчев, тенисистът Григор Димитров и много други пичОве сте били казвали, че яко харесвате Принцесата и сте яко влюбени в Принцесата.

Отговори
1 0
ММА Георги Валентинов

ММА Георги Валентинов

05.03.2024 | 02:11

Херкулес каза че си бил следил Принцесата заради която Дани Илиев ЗАряза Гери Никол и си му бил звънял по телефона, като си си мислил, че Принцесата ще ти вдигне, за да се опитваш да я сваляш и каза, че си му бил говорил, как много я искаш и харесваш и как си се опитал, преди време да я УУтвлечеш, ама не си успял все пак тя не е което и да е момиче, а е най-великата и красива мацка. А от романтичното риалити предаване „Ергенът“ в имението Гьокче Джемиле в Турция щяли в морето и на брега, да подредят много сърца, рози и плюшени играчки и да доведат тайно Принцесата, защото тя е най-голямия ВИП гост и за нея, ще приготвят най-специалните подаръци, отношение и луксозни неща, а ММА Русия Китаец Людмил те разкри, че си казал, че ще отидеш там и ще помагаш с украсата след което си щял, да и предложиш да я возиш на McLaren 750S заедно с други голями ВИП личности от чужбина. Принцесата е най-голямата ВИП звезда и за това, ще е подготвено най- лъскавото скъпарско и вълшебно нещо на света.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?