Следвайте ни

Давали 60 000 евро на красавица, за да вкара Ноле в леглото

viber icon

Сръбска им работа! Според клюкарското списание „Свет“ на манекенката Наталия Шчекич била предложена сериозна сума пари, за да оплете в мрежите си самия Новак Джокович. Заверата трябвало да се случи при завръщането му в Белград миналата седмица, когато той вдигна голям купон по повод рекордния брой седмици начело на ранглистата.

За капана призна самата Наталия, която била избрана да омае Ноле по време на партито, а след това да го вкара в кревата и да запише любовните ласки.

„Истина е, че един човек ми се обади. От Белград е и минава за сериозен мениджър. Помислих, че става въпрос за сериозен ангажимент, за някоя реклама или ревю. Когато разговорът започна, реших, че съм жертва на скрита камера.

Но не бях. От мен се искаше да отведа някъде Новак и всичко това щеше да бъде заснето“, разказа атрактивната госпожица Шчекич.

„Имаше и конкретна оферта – 50 - 60 хил. евро и пътуване до избрана от мен дестинация. Това е обидно, аз не съм такова момиче. Да предположим, че бях приела и видеото беше публикувано. Тогава щеше да настане хаос. Дано не намери друго момиче, което да се навие. Новак не заслужава това.“

Според списанието човекът от Белград, който трябвало да уреди нещата, пътувал често из цял свят и имал много контакти. „С него се свързаха хора от Англия, които искаха да ударят по имиджа на Джокович. Трябваше да намери сексбомба, която да вкара тенисиста в леглото. Плановете обаче удариха на камък. Той твърди, че англичаните му дали прекалено кратък срок, а организацията на подобно нещо отнема време“, разказа анонимният източник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?