Следвайте ни

Дъщерята на Белучи е новото лице на „Долче и Габана”

15-годишната Дева Касел с първи стъпки в модата.

viber icon

Само на 15 години и едва направила първите си стъпки в бранша, вече определят 15-годишната Дева Касел като един от най-красивите модели на света. Очевидно е събрала най-доброто от родителите си и доказва, че крушата не пада по-далеч от дървото. Тя е голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел, които 20 години бяха една от най-обичаните двойки.

Преди дни Дева Касел бе обявена за лице на новия женски аромат на “Долче и Габана” – Dolce Shine, който излиза в продажба през пролетта.

В рекламната кампания Дева позира в бяла дантелена рокля на фона на крайбрежието на Амалфи, Италия. Ароматът е създаден от парфюмериста Мари Саламан.

Младото момиче едва започва своето пътуване в света на модата, но снимките є предизвикаха стотици коментари и обиколиха медиите и социалните мрежи по света. А потребителите са единодушни, че Дева е наследила изящната осанка на своята майка. Освен това не е никак изненадващо, че първият є договор за сътрудничество бе с “Долче и Габана”, защото Моника Белучи има дългогодишно партньорство с италианската модна къща.

“Одобрявам желанието є да се занимава с мода, защото Дева изглежда готова. Тя обича понякога просто да прави разни неща, с които да бъде въвлечена в света на възрастните, а после отново се връща към юношеството си и училището”, сподели преди време Моника Белучи.

 

Източник: труд

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?