3906

Дъщерята на Ален Делон - Анушка сподели СНИМКИ на баща си от днешния ден, вижте легендата

Дъщерята на Ален Делон - Анушка, публикува снимка на 88-годишния си баща от петък сутрин. Ален Делон е поставен под засилено попечителство, без да се споменава кой ще бъде неговият попечител, който ще се разпорежда с имуществото, решенията за здравето и финансите на актьора, пише 24 часа.

Снимката и посланието към нея навеждат на мисълта, че именно Анушка е настойник на Ален Делон. "Петък сутринта снимах баща си. За мен. Спомен от нашето време. Закуската с него ме кара да се чувствам безкрайно благодарна. Уникален момент на сладост в моя чудовищен свят. Мислех, че е красив. С неговия вечен син, стоманен, жив, борбен поглед, който ми дава невъобразима сила. Моят собствен безсмъртен. Показах му снимката, той помисли, че е красива, толкова красива, че го попитах дали мога да я споделя с вас, неговата публика, която се интересува от него. Така че с негово разрешение, ето. А на тревогите ти отговаря: "Не се тревожи".", написа тя към кадъра.

Кадър: Ютуб

В последно време новините около легендата на френското кино - Ален Делон, не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг. Причината е здравето на баща им и как най-добре да му се помогне. 88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Снимка: Instagram/alainfabiendelon

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?