1553

Дъщерята на Алек Болдуин с уникална изненада за ЧНГ

Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин, моделката Айрленд, обяви, че очаква дете от приятеля си, музиканта Андре Алън Анджос, известен с псевдонима RAC. Тя публикува ултразвукова снимка в социалните мрежи, като пожела на абонатите Честита Нова година в надписа към снимката. Тя се извини и на тези, чиито съобщения е оставила без отговор дълго време, като обясни, че напоследък е постоянно болна.

Краят на 2022 г. поднесе приятна изненада на Алек Болдуин – той ще става дядо за първи път. Сега актьорът преживява трудни времена. Скандалът със стрелба по време на снимките на Rust, която уби операторката Галина Хътчинс, продължава да бушува. Припомняме, че Болдуин стреля от реквизитен пистолет, който се оказа зареден с бойни патрони, което той не е знаел. Въпреки факта, че актьорът не е отговорен за реквизита, семейство Хътчинс го обвини, че игнорира проблемите със сигурността на снимачната площадка, наред с други неща.

Айрленд е дъщеря на Болдуин от първата му съпруга Ким Бейсинджър. Сега актьорът е женен за инструкторката по йога Хилария Томас, с която има седем общи деца.

Айрленд неведнъж е споделяла, че не се притеснява от желанието на баща си да има голямо семейство. Тя обаче е изненадана от хора, които са „обсебени“ от него и начина му на живот. Все пак тя уверява, че е фокусирана върху себе си и връзките си, така че няма време да мисли за решенията, които Алек Болдуин взема. „Изобщо не ме засяга“, написа Айрленд в социалните мрежи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?