Следвайте ни

Дъщеря на Деми Мур разкри как майка ѝ се превръщала в чудовище

viber icon

Разкритията засягаха пристрастеността на актрисата Деми Мур към алкохола и наркотиците.

„Имах чувството, че се появява чудовище. Помня каква тревога обхващаше тялото ми, когато чувстваха, че очите й бягат, че тя говори по друг начин, че става с мен по-груба, когато се намира в нетрезво състояние. И това беше много странно”, споделя 25-годишната актриса.

Тя поясни, че Мур е изпадала в моменти на необяснима агресия. Талула добави, че в такива моменти й се налагало да говори с майки си като с дете. Думите й бяха потвърдени и от друга дъщеря на актрисата, 31-годишната Ръмър Уилис.

По-рано Деми Мур разказа в книгата си „Наопаки” как е предозирала наркотиците два месеца след изневярата на бившия й съпруг Аштън Кътчър.

В мемоара се казва, че през 2012 г. на един купон тя използвала азотна съставка. След това прибягнала до синтетична марихуана, от което припаднала. Децата й Ръмър, Скаут и Талула били толкова потресени от инцидента, че не разговаряли с нея в продължение на цяла година. Баща им Брус Уилис също прекъснал общуването с актрисата, въпреки приятелските им отношения след развода. /БГНЕС

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?