49

Дърпа дявола за опашката: Лили изпрати цветя на колега, той: По-стара е от мен!

"Не спирай да скачаш, щурецо!"

Това бе посланието от примата на родната естрада Лили Иванова към Кирил Маричков, което тя изпрати на премиерата на книгата на музиканта "На прага на времето", представена в сряда вечерта. Прекрасните слова певицата допълни с огромен букет бели цветя, поднесени му в самото начало на вечерта, пише "България Днес"

"Лили не успя да дойде на премиерата, тъй като започва голямото си турне в Благоевград, но изпраща поздравите си", каза от сцената водещият Ники Кънчев.

В отговор Маричков се пошегува, че ако примата е дошла на събитието, нямало той да е най-възрастният действащ певец, а щели да си делят първенството.

"Маричков, освен че пише великолепни песни, пише и великолепни книги", каза в качеството си на читател Петър Стоянов, президент на България от 1997 до 2002 г. Книгата е интересна и многопластова, в нея всеки ще намери нещо за себе си. Меломаните ще харесат, че тя е история на българския рокендрол - в нея може да се прочете как се ражда групата, тя е биография на цяло едно поколение, което изживява първата част от своя живот при комунизма - в една система на непрекъснати и необясними забрани", отбеляза той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Стига

Стига

13.05.2023 | 07:28

с тази, бе. Ужас.

Отговори
1 0
Оффффффф

Оффффффф

12.05.2023 | 15:20

Аман от роднината на Ной и Аврам и Нефертити.

Отговори
3 0

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”