4232

Дарин Ангелов съсипа брат си в ефир! Разкри мръсни тайни... СНИМКА

Актьорът Дарин Ангелов, който е сред редовите панелисти в предаването "На кафе", разкри скандална история, свързана с брат му Деян Ангелов. 

Темата на дискусията в предаването беше въздействието на социалните мрежи, фалшивите профили и изкуственият интелект в нашето ежедневие. В студиото се обсъждаше фактът, че все повече хора изпращат голи снимки на непознати лица, което сега, с наличието на изкуствения интелект, може да доведе до създаването на фалшиви голи снимки на всеки.

Дарин Ангелов сподели, че никога не е получавал голи снимки, но за изненада на много зрители разкри, че неговият брат Деян е получил подобен тип изображения. Въпреки че скандалите на подобно естество стават все по-често в онлайн средите, този случай беше изключително странен и неочакван. Най-вече, че снимките не са били на жена, а на мъжки полов член. "Мъжът се беше снимал по чатал", поясни Дарин. 

БЛИЦ

Разкритието на Дарин Ангелов породи нови размисли за границите на личната поверителност и сигурност в дигиталната епоха, в която живеем. Всекидневието ни все повече е пренаситено с технологии и виртуални взаимодействия, които често може да изложат нашата личност на риск. Важно е да бъдем предпазливи и внимателни с онлайн активностите си, за да избегнем подобни неприятности, пише show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?