4020

Дара вдига сватба

Тази година Дара няма да се види булка. Сексапилната изпълнителка каза "да" на любимия си Еврин през миналия месец, но Менделсон няма да звучи за влюбените през 2024 г.
Дара и Ервин, който е доктор, планират да се вземат през следващата година, тъй като искат да изпитат всеки един детайл около най-важния ден в живота си. И затова вземат решение да се оженят през лятото на 2025 г.

Ервин Иванов е около 35-годишен и развива сериозна научна дейност. Защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарстводоставящи системи с чисти канабиоиди и екстракти от канабис. Говори по темата на различни симпозиуми и събития по света. Има публикации за 3D модели на култивиране на тумори, противоракови ефекти на различни канабиноиди.

Притежава няколко патента за производствени методи и иновативна формулировка в областта на канабиноидите. Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп.

Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата обаче се разделиха заради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по строгите канони на пълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора не можела да носи твърде разголени дрехи. Тези правила обаче явно не важат за настоящата му възлюбена.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Европеец

Европеец

17.03.2024 | 09:43

марица пак фалшиво заглавие когато дара вдигне сватба вие ще пишете че е отишла на луната намерете си хора реално да отразяват нещата не да пишат глупости

Отговори
1 0
bebe

bebe

17.03.2024 | 08:27

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:----- https://e.vg/menn

Отговори
0 1
Тази

Тази

17.03.2024 | 08:05

Нищо не ми говори по име и физиономия . Явно е някава бездарна певица пускана само по каналите за помията поп или чалга .

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?