Следвайте ни

Дано сте от тях! Те са най-големите оптимисти в зодиака

viber icon

Овен

Упрявлявани са от Марс, планетата на страстта. Затова ентусиазмът на Овните е заразен. Те са пълни с енергия, мотивирани са, искат да живеят пълноценно. За тях всеки ден е нова възможност за нови приключения и вълнения. Те искат да завладеят света, следват инстинктите си, отдават се на желанията. Импулсивни са и не обмислят много нещата, а просто се впускат. Не се тревожат много, забавляват се и търсят тръпка. Води ги любопитството и винаги остават оптимисти.

Лъв

Те винаги са център на вниманието. Това им харесва, те наистина изискват внимание, но не е само това. Просто са много харизматични, чаровни и жизнерадости – с това печелят фенове и привличат хората на своя страна. Пълни са с енергия, знаят как да ви оправят настроението, обичат купоните, не се тревожат за дреболии, окуражават околните. Мислят позитивно и знаят как да мотивират приятелите и гаджето. Вярват в себе си и са лидери.

Везни

Те са големи идеалисти. Още от малки са пълни с надежда и вярват в доборото у хората, и в света като цяло. Искат да направят света едно по-спокойно и хармонично място. Мразят споровете, негативното настроение и обидите, помагат на околните да разрешат конфликтите. Усещат кога някой е потиснат и правят всичко, за да подобрят настроението му. Много са социални, общуват с доста хора, лесно се сприятеляват и винаги са душата на партито. Наиситна ги е грижа за околните и са мили с тях. Присъствието на Везните успокоява. Забавни са и не ви товарят с драми.

Стрелец

Непоправими оптимисти са! Най-позитивните зодиакални знаци. Те просто имат късмет по природа и нещата при тях винаги се оправят. Това е така, защото ги управлява Юпитер – планетата, свързана с късмета. Стерлците не анализират нещата много, носят се по течението, живеят за мига, лесно се справят и с паденията, и с възходите. Не се натоварват излишно и не приемат лошите неща тежко. Те са интелигентни и успяват да се научат от лошото, приемат го като урок и стават по-силни. Обожават пътуванията, екскурзиите, купоните, екстремните спортове. Винаги са готови да направят нещо диво и знаят как да развеселят приятелите си. Гледат положително на живота.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?