Следвайте ни

Жените от тези зодии нямат равни в съблазняването

viber icon

Има жени с изключителна харизма, които излъчват страст и сексапил. За тях няма значение дали обектът на желанията им има половинка. Когато поискат нещо, или някого, определено знаят как да си го получат. 

Тези жени са умни, коварни и способни да прелъстят всеки мъж. Това са жените, за които трябва внимателно да се оглеждаш, когато имаш половинка. 

Кои зодии са най-способни на предателство и съблазняване и ето как успяват да прелъстят чуждите мъже:

Риби
Жената Риби няма равна в съблазняването. Тя го прави без да влага каквито и да е било усилия. Представителката на този знак може да влезе лесно в необходимия образ, за да завладее обекта на желанията си. И преди да се усетите - вече ще сте лапнали въдицата. 

Рибите никога не действат директно. Те знаят как да се набият в полезрението на жертвата без директно да нахлуват в личното му пространство. Макар и отстрани, винаги дърпат струните успешно. В резултат на това мъжът е сигурен, че всичко се е случило по негова инициатива.

Жената не се интересува кого съблазнява: свободен мъж или женен мъж. Тя може да измами жертвата само за секс или просто от скука. И ако тя иска нещо конкретно от мъжа, няма какво да я спре. 

Рак
Жената Рак е ловец от различен вид. Тя е мъдра и грижовна. Нейното призвание е да угоди на мъжа, да го направи най-щастливия на света и в знак на благодарност за любовта и обичта й да получи от него всичко, което тя иска.

Жената Рак е истинска лисица. Тя знае кога да говори и кога да мълчи. Представителката на тази зодия умело манипулира настроението на мъжа срещу себе си. Тя знае как да го успокои, утеши, как да го накара да повярва в себе си и вдъхновява подвизите му.

Всичко това помага на жената рак да покори всеки мъж, когото тя избере, дори може да се ожени за него. Най-добрите любовници са именно раците. 

Дева
Жената Дева е интелектуален ловец. Тя не се интересува от мъжа, а от процеса на неговото завладяване. И, разбира се, колкото по-трудна е целта, толкова по-интересно е. Защо прави това? Само за забавление и да докажа на всеки (и на себе си) превъзходството си.

В идеалния случай Девата избира красив, богат и обвързан мъж. Тя го разгадава като ребус, търси слабостите на жертвата и краде ключа за сърцето му. Освен това списъкът на методите за съблазняване не е ограничен.

Ако жена Дева се цели в съпруга ви, нямате шанс да я спрете.

Източник: jenata.blitz

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?