1939

Дами, четете внимателно! Сигурни признаци, че мъжът е ужасен любовник

Обикновено е възможно да разберете кой е бог на секса или заспал пън, от който никой дори не се е опитвал да направи мъж - това е възможно само след като сте вече под завивките.
Но според сексолога и експерт по езика на тялото Анабел Найт можете да разберете „качеството“ на любовника по начина, по който се държи в ресторант по време на първата ви среща, пише happy-woman.bg. Ето как се държи човек по време на вечеря, спомените за който по отношение на секса могат да бъдат най-лошите в живота ви.

Прекалено бързане

Вие сте на среща и той е готов да поиска сметката, преди да сте си вдигнали вилицата? Господинът поглъща ли всичко, почти без да дъвче и без да усеща вкуса? Запомнете: тези, които бързат да ядат, което трябва да носи удоволствие, ще се държат по същия начин по време на секс.


Той винаги яде едно и също

Това, което яде човек, може да разкрие неговия характер. Ако менюто винаги е едно и също, тогава "асортиментът" на леглото вероятно ще бъде оскъден и не много вълнуващ. Разнообразието е чудесна подправка за цял живот. Човек, който винаги е предпазлив, избягва да опитва нови неща и намира основата си в рутината, едва ли ще бъде добър любовник.

Пие много
Няколко чаши вино са нормална част от всяка среща. На много хора алкохолът помага да се успокоят и да си прекарат по-добре. Но ако вашият нов познат пие твърде често, след срещата е по-добре да отидете у вас, а не у дома му. Алкохолът е убиец на сексуалното желание и приятел на еректилната дисфункция. Освен това, какво може да е по-лошо от миризмата на джибри в леглото?


Възхвалява "подвизите"

Човек, който веднага започва да говори за своите победи и броя на любовниците си, просто не е уверен в себе си. Не трябва да очаквате, че по време на секс той ще бъде спокоен, отпуснат и ще забележи вашите желания. Такъв човек ще използва цялата си сила в леглото, за да се справи със собствените си комплекси, но няма да получите и капка от вниманието му.

Бърза да се заеме с работата

Работата към тялото – разбира се, вашето. Ако мъжът ви каже, че не трябва да отлагате секса и е много важно веднага да разберете дали сте подходящи един за друг, това означава, че неговата емоционална интелигентност не е достатъчно развита. Взаимното разбирателство, симпатия и емоционална близост са ключът към щастлив, здрав и пълноценен сексуален живот. А тези, които не разбират това, ще провалят и вашия, и собствения си!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?