Следвайте ни

Дължината на пръстите издава сексуалността

viber icon

Ако искате да знаете какво да очаквате от човека отсреща, то преди това погледнете ръцете му. По-специално пръстите и в частност показалеца и дължината на пръстите.

Именно те ще издадат каква е сексуалността на човека, към който предявявате секс мераци.

Изследването е проведено от учени от университета в Есекс.Скорошното им проучване, публикувано в Journal of Sexual Behavior, е подписано от четирима експерти, всички от които работят в катедрата по психология.

Именно те са открили връзката между дължината на пръсти и сексуалната ориентация (в частност на жените).

За своето изследване учените проучили 18 двойки близначки и 14 двойки близнаци, но мъже. 

Те открили, че част от жените имат хетеросексуална ориентация, а сестрите им хомосексуална.

Много бързо учените открили причината. Тя била "заложена" в дължината на показалеца, че и на останалите пръсти.

Оказа се, че онези близнаци с по-дълги пръсти спазват бисексуален и хомосексуален начин на живот. Но тези с по-къси пръсти, измежду които няма голяма разлика в размера на показалеца и останалите пръсти, имат хетеросексуална ориентация.

Как е възможно това?

Сериозна разлика в дължината на показалеца и останалите пръстени е различна при жените с хомосексуална ориентация, докато техните идентични близнаци с хетеросексуална ориентация имат една и съща дължина на пръстите.

Оказва се, че близнаците не са толкова идентични! Учените смятат, че процесът на формиране на дължината на пръстите, както и сексуалната ориентация, се крие в развитието на плода в майчината утроба.

И тъй като при идентичните ДНК близнаци се очаква те да са еднакви, нещата не са в наследствеността, а в хормоните. Женската близначка, чийто дял по време на формирането в утробата е имал повече тестостерон, дължината на пръстите ще варира повече. И следователно сексуалната ориентация ще гравитира към еднополовите мераци.

Затова обърнете внимание на разликата между показалеца и пръстена на момичето преди да поискате да спите с нея, за да знаете дали изобщо ще ви се отвори парашута, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?