3906

Дългия взе решение! Слави намери кой да замести Венко в Ку-ку бенд

Намирането на барабанист се оказало най-трудното нещо. Дългия и екипът му обаче вече са избрали заместник на Венко и в момента вървят репетиции

 

 

Решението на Венелин Венков и Невена Цонева да си тръгнат от днес за утре от Ку-ку бенд и екипа на Слави Трифонов поставя колегите им в много неудобна ситуация. Реално те могат да закърпят положението и без певицата, тъй като има други вокалисти, но без барабанист не става. 


 

Оказа се, че намирането на барабанист е най-трудното нещо. Наш репортер научи, че екипът на Дългия вече е избрал заместник на Венко и в момента вървят репетиции.

 

 

 

Евгени Димитров - Маестрото веднага след напускането на Венко и Невена се натоварил със задачата да търси техни заместници. Намирането на барабанист било от изключителна важност и той се спрял на Николай Тошев, който е част от "Лъки бенд". 

 

Оркестърът, който свири по кръчми, сватби и други частни мероприятия е добър, но не може да се мери със славата на Ку-ку бенд, затова Николай въобще не се поколебал и приел предложението. 

 

Припомняме, че Невена и Венко решиха да си тръгнат по собствено желание и да продължат пътя си сами. Те изговориха много неща за работата си в този екип, като не пазят особено добри спомени от последните години на съвместна работа. Към момента не се знае дали Ку-ку бенд ще търси певица на мястото на Невена или ще си останат с Борис и Лили, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?