Следвайте ни

Далеч от тях! Тези зодии винаги са влюбени в двама едновременно

viber icon

Близнаци

Често се казва, че те имат 2 лица, че в тях живеят 2 личности и наистина е така. Редовно се колебаят, трудно вземат решение, променят си мненията и настроенията постоянно. Те са флиртаджии, обичат да общуват и тъкмо когато се влюбят, срещат нов в човек, в когото също се влюбват. Обкиновено много харесват няколко човека едновременно, защото всеки от тях ги предизвиква по различен начин и им позволява да покажат различна част от себе си. С единият човек създават дълбоко емоционална връзка, а с другия – щура, забавна, луда връзка, пълна с купони и приключения.

Везни

Тези зодии са много големи романтици, обожават да са във връзка, искат да имат половинка, някой да ги глези, да ги радва с подаръци и мили жестове. Те са чувствени, нежни, дават шанс на хората около себе си и тъй като оптимисти – виждат нещо хубаво у всеки. Честни са и искат да накарат партньора да се чувства специален. Но точно защото са прекалено любвеобилни, общителни и любезни, често се оказва, че са влюбени в двама души едновременно, пише Teenproblem. Те умеят да флиртуват, правят го без да усещат и са истински чаровници – веднага печелят внимание. Ако някой им обърне повече внимание и почне да ги обсипва с комплименти, те забравят за партньора и се влюбват и в новия човек. Везните са нерешителни.

Риби

Рибите могат да се влюбят във всеки, който срещнат. Те са много добри, мили, нежни, проявяват разбиране и са доста състрадателни. Могат да се сприятелят с всеки, да разберат за миналото му и да не го съдят, да се впечатлят от нещата, които е преживял. Те са непоправими романтици, търсят любовта от малки, копнеят да имат половинка, мечтаят за семейство. Затова се влюбват бързо, нужно е просто човек да им обърне малко внимание и да поговори искрено с тях. Те си живеят в свят на фантазии и мечти, желаят любов от приказките, затова често идеализират партньорите. Емоционални са и могат да харесат няколко човека едновременно. Те вярват в сродните души и понякога ходят в едно и също заведение, само защото вярват, че барманът е тяхната сродна душа, дори почти да не са говорили с него. Заради тези силни чувства и емоции, Рибите бързо хлътват и се привързват към хората, които срещат и често се оказва, че са влюбени в двама души по едно и също време.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Гнусния хипопотам

20.03.2020 | 07:33

Ужасссссс..!

Отговори
1 1

Генчу бардака

20.03.2020 | 06:11

Такъв тип жени от,, занаята,, те могат да, бъдат,, флюбения,, и в 100 мъже едновременно.. никакъв проблем за тях...!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?