Следвайте ни

Дъжд от пари за две зодии, други три да внимават на любовния фронт

viber icon

Овен

Днес не започвайте ново начинание и не взимайте важни решения. Нещата няма да се развиват така, както сте ги планирали. Сделките също няма да са изгодни. Денят е подходящ за семейни дела и релакс. Намерете начин да се отпуснете и забавлявате.

Телец

Днес интуицията ви е изострена и може да й се доверите. Внимавайте какво и с кого говорите. Бъдете конкретни и не твърде емоционални. Напоследък обстановката на работното място е напрегната и най-малкото нещо може да предизвика конфликт. Отделете време за почивка.

Близнаци

Ще се наложи да работите в група днес. Обстановката ще е спокойна, но ще имате съмнения относно колегиалността на определен човек. Няма как да предвидите какво ще направи и това ви разсейва и безпокои. Обръщайте внимание на детайлите. Поне засега, избягвайте конфликти.

Рак

Денят ви ще е спокоен, въпреки че имате енергия за нещо по-специално. Възможностите са пред вас, само трябва да ги забележите. Не се притеснявайте да поемете риск – резултатът ще ви изненада. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от вас.

Лъв

Ще получите покана за интересно събиране. Не е нужно да взимате решението веднага – отделете време за това и го обмислете на спокойствие. Ваш близък е на път да постъпи неразумно. Опитайте се да му въздействате. Продължавайте с грижите за здравето си и осигурявайте повече почивка.

Дева

Амбициите ви на работното място ви помагат да работите бързо и ефективно, което прави впечатление на околните. Хората, за чиято реакция сте се притеснявали, ще ви покажат подкрепата си. Не се преуморявайте – имате нужда и от време за почивка и развлечения.

Везни

Някой ще се върне обратно в живота ви. Обикновено такава ситуация може да ви обърка, но в този случай се радвате и правите всичко възможно да прекарате повече време заедно. Неразумна покупка, може да ви остави дълго време без пари, така че преценявайте добре харчовете си.

Скорпион

Имате твърде много задачи за деня. Проблемът ще дойде от това, че няма да ви стигне времето за много от тях. Най-добре е да подредите приоритетите си –така ще сте най-продуктивни. Избягвайте конфкликтни сигуации. Обърнете внимание на половинката си.

Стрелец

Добре е днес да обърнете внимание на финансовото си състояние. Не купувайте нищо, освен ако наистина не се нуждаете от него в момента. Ще разберете, че не са ви нужни пари, за да се забавлявате. Прекарайте вечерта с приятелите си и се насладете на приятните разговори.

Козирог

Неочаквани разходи ще ви стресират. Ще се наложи да се справите с тях преди да продължите с остатъка от деня. Нещо малко ще ви изненада и ще подобри настроението ви. Погледнете от позитивната страна – вече ще обръщате повече внимание на финансовото си състояние, за да избегнете подобни проблеми.

Водолей

Напрегнат ден. На работното място се очертават конфкликти, в които е по-добре да не се замесвате. Най-добре е да се отделите от обстановката и да се фокусирате над изпълняването на задачите си. Ако е възможно, си тръгнете по-рано и направете кратка разходка, за да се отърсите от напрежението.

Риби

Добре е днес да мълчите повече и да задържите коментарите за себе си. Наскоро сте развалили отношенията с някого и това все още се отразява на комуникацията ви. Не бъдете импулсивни. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?