46

Дъжд от пари се изсипва върху 3 зодии на старта на зимата

В началото на зимата представителите на 3 зодии ще получат неочаквано пари. Те ще имат късмета да подобрят значително финансовото си състояние. Ето кои са тези зодии: 

Овен
 
До края на декември представителите на знака ще имат няколко възможности за подобряване на финансовото си състояние.

Те ще могат да сключат изгоден договор, както и да установят отношения с нови партньори.

Възможно е Овенът да получи предложение за командировка, която ще му донесе добро възнаграждение.

През този период най-важното за тях е да се грижат за своето благополучие и да избягват пренапрежението. Стресът и неразположенията не допринасят за качественото изпълнение на работните задължения.

Лъв
 
В началото на зимата представителите на знака ще започнат бързо издигане в кариерата. Астролозите са сигурни, че най-успешни ще бъдат тези, които се занимават с творческа дейност, изкуство и наука.

През този период те ще могат да създадат шедьоври или да направят някакво откритие. Финансовата награда за усилията им няма да закъснее.

Подписаните в началото на зимата договори и споразумения ще носят доходи на Лъвовете още дълго време. През този период трябва да избягват шумните събирания, които ще ги изтощят допълнително.

Скорпион
 
Още в първите дни на зимата за хората, родени под този знак, настъпва невероятен период. Всички техни желания, особено тези, свързани с паричната сфера, ще се изпълняват лесно и бързо. Сега е най-доброто време да умножат капитала си, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?