Следвайте ни

Дъжд от пари и шеметен успех за 3 зодии днес

viber icon

Овен

Очаква ви истински плодотворен ден. Грешката ви ще бъде да се откажете прекалено рано. Действайте, до когато е възможно.  

Телец

Днес ви върви с покупките. Не се колебайте да вземете това, което ви харесва, особено ако сте убедени в качеството му.

Близнаци

Това е ден, в който да положите усилия да разберете ситуацията, в която се намирате. Всякакви опити за борба със статуквото ще бъдат безплодни.

 Рак

Днес може да се сблъскате със сериозни препятствия в личния живот. Пренебрегвали сте дълго време някои проблеми, които сега са на ръба на скандала.

Лъв

Този вторник не оставайте длъжни на никого. Каквото и да вземете сега ще трябва да го върнете на прекалено висока цена.  

Дева

Този вторник ще може да се уверите, че сте надминали повечето си конкуренти. Имате възможност да увеличите преднината още.

Везни

Този вторник не правете компромиси със здравето или с настроението си. Щом не се чувствате добре, просто не правете нищо.

Скорпион

Този вторник не драматизирайте нещата. Всеки има своите моменти на самота и чувство за неразбраност. Скоро ще ви мине.

Стрелец

Днес ще може да се огледате в резултатите от делата си. Ако нещо не ви харесва, то това ще е последица само от вашите действия.

Козирог

Днес бъдете сигурни, че и най-малката и незначителна идея може да се превърне в плодотворно начинание. Проучете всички възможности за осъществяването им.

Водолей

Днес ще може да се гордеете със свое постижение. Това може да ви подсети за всички пропуснати възможности до момента. Бъдете по-настоятелни за себе си.

Риби

Днес не се колебайте да отстоявате себе си. Това, което чувствате не е плод на фантазията ви. Заложете на диалога.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

AlexMark

AlexMark

13.10.2020 | 07:11

Печеля повече от $ 12 хил., Като върша лесна работа онлайн от вкъщи само през свободното си време. Аз съм студент на пълен работен ден и само като правя тази работа в продължение на 2 часа, спечелих $ 11242 от тази работа през последния месец. Много страхотна работа и печалба от това са страхотни. Всеки може да получи тази работа и да започне да печели, просто следвайки подробности тук ....... :) ====>>>> Jobnews3.com/

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?