49
Следвайте ни

Дъхът спира! Ето къде избягаха Мария Игнатова и Нойзи СНИМКА

viber icon

Мария Игнатова се е отдала на роматика след неочакванат си сватба и дори ангажиментът ѝ като Заекът в „Маскираният певец“, не я спря да избяга. Щастливата младоженка качи в Инстаграм снимка от Швейцария, където явно е карала меден месец след неочакваната сватба с Ивайло Цветков. Кадърът е от езерото Лугано, на броени километри от границата на алпийската държава с Италия.

 

Лугано е любимият курортен град на европейските богаташи. Езерето пък е сравнително малко спрямо другите езера, но красотата му отдавна е заслужила интереса на хиляди туристи, сред които е била и блондинката и съпругът ѝ. Припомняме, че в два поредни епизода тя липсва от сцената.

Миналата събота-на 16.10 един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът и отпадна Порцеланът-Дара Екимова. Следващата събота отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самураят, Малинката, Перлата и Камъкът, но от Заекът няма следа.

Това се случва за първи път в историята на предаването и нарушава регламентът, пише Hotnews.bg. Явно Игнатова обаче се е прибрала и утре можем и да я видим на сцената на "Маскираният певец", но редът на костюмите така се обърка, че нищо чудно това да не се случи.  

Коментари (4)

Биткойнър

Биткойнър

22.10.2021 | 19:40

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
3 1
Интелигентен

Интелигентен

22.10.2021 | 18:53

Абе,....,толкова глупава и тъпа ли е тази Мария Игнатова.........??? С какви "мъже" се събира ? Не разбира нищо от мъже ! Тя замисля ли се, че ще се наложи да ражда деца. Какви деца ще роди от този мъж- Квазимодо ? И,.....после,......защо все се развеждат и я изоставят ? Такава жена има нужда от голям...........????????????!!!!! ***...--- мъж.

Отговори
4 2
Естествено

Естествено

22.10.2021 | 12:48

Че хората с възможности ще празнуват на подобни места. Как да се впишат на някой мръсен язовир в бг-то не ми се връзва. Или в помашката спа столица на Балканите. Тъпо е някакси, ако имаш лев и акъл да дремеш тука.

Отговори
6 3
да,

да,

22.10.2021 | 15:41

Пич, въпроса е какви възможности имат тия, какво работят?

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?