Следвайте ни

Да й завиди човек! Мира Добрева показа несметно богатство СНИМКА

viber icon

Журналистката Мира Добрева показа несметното си богатство. То обаче не се изразява във финикийски знаци, а в правилния начин, по който е възпитала и отгледала децата си. Това пролича по време на първата съвместна изява на майка и щерка в ефира на БНТ, пише pik.bg.

В деня на парламентарния вот Мира и Лора Добреви се изявиха в студиото на "Денят започва", за да коментират житейските избори и изборите на поколенията. "Изборите никога не са случайни. Искаш или не, непрекъснато ти се налага да правиш избори. Не е драма, ако направиш грешен избор, важното да не правиш грешка всеки път. Важно е да нагазиш смело в живота и да правиш избор, защото ако те е страх, оставаш в статуквото. Много пъти съм се питала добре ли възпитавам това дете, може би трябва да й давам повече, може би трябва да й отнема... Но когато видя този резултат, виждам, че не съм сгрешила", изказа се Добрева. 

Снимката на майка и дъщеря из коридорите на БНТ разкри, че дъщерята на Мира, освен че е наследила красотата й, вече е и с половин глава по-висока от нея.  

Коментари (2)

Моето

Моето

08.04.2021 | 16:10

Гардже най-хубаво.. Ама, не.

Отговори
0 0
Asq

Asq

08.04.2021 | 12:36

Pomakinqta si nameri maistora maja I hodi po mladi kato luddd.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?