71

Да ти се скъса сърцето: Валерия през сълзи се изповяда пред Ергена Алек СНИМКИ

Моделката Валерия сподели дълбоки и лични неща пред Алек Младенов в "Ергенът"

 

Валерия не успя да сдържи сълзите си и сподели дълбоки и лични неща пред Алек Младенов в "Ергенът". Това се случи по време на последната лична среща за този сезон, като Алек реши да покани именно младата моделка. Двамата се забавляваха, пяха и споделиха романтични моменти, докато Валерия не реши да се отвори пред ергена по време на вечерята им, пише 
bgdnes.bg.

"Реално аз никога не съм имала спокойно и сплотено семейство, което да е пълно с любов. Именно за това мечтая аз и не е само защото съм го нямала до този момент, а просто това е целта на живота - откровена е студентката. - Майка ми е единственият най-близък човек, който съм имала до себе си. Това означава, че баща ми просто го няма. Мислех, че това не ми тежи, но на моменти осъзнавам, че няма как да нямам травма от това нещо", изповяда се Валерия пред Алек, като сподели още подробности за баща си. 


"Той дори не е в България. Живее си живота и си има нова жена. Не се интересува от мен. Точно заради това и моите бивши партньори, нямам уважение към мъжката фигура. Нямах до този момент, защото ти си човекът, който ме накара да имам - каза тя на ергена. - Може би заради това досега така се е получавало с бившите ми партньори. Те не са се държали добре с мен, както и баща ми", просълзи се Валерия.

 Моделката целуна ергена след изповедта си
 Алек видимо се възмути от разказаното, след което попита моделката дали ще даде втори шанс на баща си.

"Той не е показвал това за над 20 години, но е единственият ми корен. Аз мога да не усещам липсата му. Да си мисля, че нямам нужда от това да разговарям с него, но всъщност ако му звънна и му кажа тези неща, ще ги възприемам по друг начин. Така ще ми олекне. Мислела съм си да му се обадя. Сега при първа възможност ще го направя и ще му кажа как се чувствам", отговори Валерия. 

Всички ергенки получиха рози
Никоя от дамите не си тръгна от предаването. Алек трябваше да избира на коя да даде последната роза между Йоана и Маги, като ергенът пожела да му се даде още една роза. Така и двете блондинки остават в надпреварата за сърцето му.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?