Следвайте ни

Да се знае! Това са 6-те най-големи женски лъжи

viber icon

Всички лъжем – кога по-малко, кога повече, но определено си приличаме по нещата, за които го правим. Жените си имат някои особени теми, за които е почти невъзможно да кажат истината, пише struma.bg.

1. Теглото – винаги килограмите са поне с 4-5 по-малко, а попитате ли ги “Колко тежиш?”, не очаквайте друго, освен изпепеляващ поглед и мигновено цупене.

2. Възрастта – обикновено жените започват да лъжат за възрастта си още преди да са навършили 30 години. Добавете 2-3 години отгоре на казаните и ще получите реалната ѝ възраст.

3. Броят на сексуалните партньори – обществото не приема една жена да е имала повечко партньори и точно за това жените често лъжат за бройката. Ако са 10, не очаквайте да ви каже повече от 5.


4. Размерът на дрехите – не ѝ купувайте блузки, много вероятно е да ви е излъгала и за размера дрехи, който носи. Все пак L или XL не звучи добре, друго си е всички да сме S.

5. Цената на дрехите – “Мило, блузката ми беше намалена на 20 лв.”, считайте, че едва ли е била по-евтина от 50 лв.

6. Задоволеността от секса – рядко си казват, когато има проблем, по-лесно е просто да кажат, че всичко е наред. За това питайте по-настоятелно и следете за реакциите ѝ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?