Следвайте ни

Да се знае! Мъжете с тези 5 имена са под чехъл

viber icon

Мъжете под чехъл се срещат доста често. Експерти считат, че няколко мъжки имена дават знак, че човекът срещу нас е един потенциален чехльо, пише vsekidnevno.com.


Специалисти са направили проучване и вече са готови с петте имена на представители на силния пол, които най-често са под чехъл.


Учени съветват жените да не дават тези 5 имена на синовете си, ако не искат някой ден да се появи някоя засукана мадама, която да ги командва както си иска.


Е, винаги може да проверите дали името на вашата половинка е сред списъка по-надолу и дали ще се справите с командването у дома.


Експерти смятат, че в името Николай няма достатъчно мъжка сила. Тези мъже са готови на абсолютно всичко, за да направят избраниците си щастливи.

Грижовни и нежни са мъжете, които носят името Димитър. Представителите на силния пол, които като малки са наричани Митьо или Митко обикновено растат като галеници. Те винаги ще седнат и ще ви помогнат с домакинската работа. Идеални са за свиване на гнездо.


Мъжете, които носят името Анатоли често имат здравословни проблеми. Те са нерешителни и зависими от жените – било от майка или съпруга. Животът им протича във вечно подчинение.
Валентин никога не се стреми да бъде лидер. Той не се нуждае от това. Ако съпругата му иска да вземе юздите в свои ръце, то няма да има никакви проблеми. Хората с името Валентин са големи пердета. Представителите на силния пол, които носят името Валери са пълно олицетворение на подчинението. При тях обаче има една особеност – те имат само една любима и само и единствено тя може да ги контролира.

Тези мъже ще се радват да изпълнят всичките й капризи, само за да може любимата им да е щастлива и доволна, смятат експерти.

10 признака че сте мъж под чехъл

Рано или късно в живота на всеки мъж идва време да порасне и да започне сериозна връзка. Това обаче не означава, че напълно трябва да се предадете на половинката си и да ѝ дължите безусловно подчинение. За нещастие доста хора не разбират това и се озовават под чехъл. Как можете да разберете, че това се случва с вас и да се избавите навреме? Много просто - възлюбената ви заема доминантната позиция във връзката. Вижте как.

Искате ѝ разрешение, за да пиете бира

От момента, в който това се случи трябва да ви е ясно, че работата не върви на добре. В съзнанието на вманиачената по контрола ваша приятелка една бира с приятели означава, че ще можете да бъдете отново независими и да правите разни мъжки неща, като например да оглеждате сервитьорките. Абсурд! Бирата обаче е изконно мъжко право и ако започнете да се страхувате да си я вземате, значи жената ви ви е извадила гръбнака и си е направила релса за пердета от него. Не го позволявайте!

Тя взема решенията вместо вас

Ще се чудите как се е стигнало дотук. Да, тя ще ви оставя да разрешавате незначителни дилеми като тази коя фланелка да облечете, когато готвите, но важните решения неизбежно ще се вземат от нея. Ако животът ви е парламент, то тя вече се е настанила в премиерското кресло и ежедневно упражнява правото си на вето. Ако веднъж позволите да се стигне дотам, обратният път ще е дълъг и труден. Като превенция срещу това бихте могли поне веднъж дневно да изразявате мнението си твърдо, но и учтиво. “Скъпи, открих една много хубава и здравословна диета с ябълки и моркови!”. – “Супер, тъкмо отивах до магазина! Значи ябълки и моркови за теб и бира и чипс за мен. Разбрах, мило!”.

Имате съвместен имейл акаунт

Жените с мания за контрол искат да контролират всеки аспект от живота на партньора си. Това, разбира се, включва и електронните комуникации. Започнете ли да използвате съвместни акаунти в интернет, можете да целунете виртуалната си свобода за сбогом. Забравете за новите фотосесии на Playboy, за мачовете на Мария Шарапова и какъвто и да е било досег с противоположния пол. Ако гледате нещо по-еротично от пресконференция на президента – дупе да ви е яко!

Прибирате се, когато тя иска

Обикновено мъжете пият колкото си искат и сами си решават кога им е време да се прибират. При чехльовците обаче не е така. Контролиращите жени са израснали със стабилното (и напълно погрешно) убеждение, че винаги те трябва да са важните и че всички ваши съвместни появявания пред хора представляват своеобразна манифестация в тяхна чест. Дори когато сте сред вашите приятели, готиното ви прекарване рано или късно ще бъде прекъснато от командата “Готова съм да тръгваме”. А всъщност някой питал ли те е?!

Имате различно обкръжение

Когато вашите приятели бъдат заменени от нейните, значи сте под стабилен чехъл. Онези малоумници, старите ви приятели от училище, трябва да останат в миналото и да общувате само с изисканото обкръжение, което тя ви е подбрала. То нерядко включва гаджетата на приятелките ѝ, които са в същото незавидно положение като вас. Преди да се усетите, ще сте на средна възраст, ще стоите на пейка в мола и ще държите чантата ѝ, докато тя щедро харчи семейните пари. Бог да ви прости!

Тя планира събитията

Това е един от най-очевидните признаци за вашето ново и не особено мъжествено положение. Тя планира абсолютно всеки аспект от свободното ви време и дори не ви иска разрешение, тъй като отдавна вече е наясно, че то не ѝ е нужно и вие безропотно ще я оставите да си разиграва коня. В сряда вечер има Шампионска лига и искате да гледате Реал Мадрид? “Какъв Реал, ало – довечера сме на кафе с Дени и приятеля ѝ, айде стига с твоите глупости!”.

Винаги се тревожите какво ще каже тя

Друг сигурен знак, че сте под феминистко иго е това, че винаги се тревожите какво ще каже тя. Всеки път, когато се случи нещо, независимо дали е добро или лошо, вие веднага започвате да се тревожите как ще реагира кралицата, пардон – гаджето. Вече дори не се тревожите за себе си, а за нея. Сцепили сте си веждата при футболно единоборство? Е, сега вече ни стана мъчно за вас. Оставете, че ви тече кръв – довечера ще се срещате с баща ѝ, какви са тия бойни белези сега?

На приятелите ви вече не им се занимава

Когато бяхте необвързан, в петък следобед получавахте поне две обаждания, за да се разберете какво ще правите довечера с приятелите. Сега пичовете вече дори не си правят труда да ви се обадят, тъй като са наясно, че онази харпия ще ви дръпне каишката и няма да имате време за тях. Отново.

Това, което преди е било даденост, сега е успех

Това е моментът, в който вече официално са ви отнети всички рождени мъжки права, дадени ви лично от Господ Бог. Когато получите позволение да си гледате мача или да излезете с приятели, се радвате така, сякаш ви е разрешила да правите тройка с най-добрите ѝ приятелки. През цялата вечер обаче сте наясно, че рано или късно ще платите скъпо за тази си радост.

Вече не сте интересен и забавен и тя не ви желае

Рано или късно животът под женския хомот ще изсмуче цялата ви креативност и ентусиазъм. Желанието ви да продължите да се държите като мъжкар и да доминирате във връзката постепенно бива задушено от коварните ѝ “молби” да се държите “зряло” и “уважително”. Под “уважително” се има предвид да я оставите да прави каквото си иска без дори да си помисляте да ѝ противоречите, защото в противен случай ще ви бъде спретната някоя сцена на публично място. Това е началото на края. Чехълът се издига и съвсем скоро ще се стовари… освен ако не проявите някаква решителна инициатива и не се отърсите от транса, в който сте изпаднали след запознанството си с нея. В такива екстремни ситуации най-много помага отношението, типично например за Аксел Роуз, а именно – “Или става по моя начин, или се махам”. И в двата случая печелите. Ще се изненадате приятно от резултатите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?