Следвайте ни

Да ги оплачеш! Това са най-нещастните зодии в любовта

viber icon

Рак

Те се впускат много бързо във връзки и прекалено рано казват “Обичам те” и приемат нещата доста сериозно още в първия месец. Това често плаши другия човек, а и Раците не изкачват да опознаят добре някого, за да видят дали на него може да се разчита и дали той им отвръща със същото. Много са чувствителни и раними, което също не се отразява добре на връзката. Дълго се възстановяват от предателства, лъжи и раздели и приемат всичко като края на света.

Дева

Когато се влюбят, се влюбват толкова силно и се отдават на партньора напълно. Затова им е много трудно да приемат, че някой ги е зарязал и че връзката е приключила. Трябва им изключително много време да преодолеят това и да се влюбят в някой друг. Затова дълго са самотни. А и са перфекционисти и имат много изисквания по отношение на половинката. Дълго търсят човека за тях.

Козирог

Изключително сериозни са. Не понасят разиграването, номерата, несигурността. Още в началото заявяват колко сериозни отношения искат и какво очакват, което може да се стори прекалено на партньора. Отдават се доста на работата и нямат много време за забавления, което също може да не се понрави на гаджето. Често се случва да срещнат правилния човек в грешното време.

Риби

Рибите нямат късмет, защото са прекалено мили и наивни. Вярват в щастливия край, приказките, любовта за цял живот и често отказват да видят лошото у околните. Влюбват се прекалено бързо и рано, слагат розовите очила и започват да фантазират за бъдещето с новия човек. А дори още не го познават добре. Не вярват, че той може да ги нарани и предаде, затова после страдат брутално, ако нещо такова се случи. Правят много жестове, но не всеки им отвръща със същото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Нати

Нати

26.06.2020 | 09:51

Добре, писна ми да изкарват козирозите статуи. Не се интересуваме толкова от пари, не сме толкова зле в любовта и нито един козирог които познавам не е такъв какъвто всички описват.

Отговори
3 4
Марина

Марина

26.06.2020 | 14:00

Съгласна съм. Имам снаха, познат и колега козирози.

Отговори
1 1
Геша

Геша

26.06.2020 | 09:18

Раците драматизират от най малкото винаги са нещастни в любовта

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?