Следвайте ни

Д-р Светозар Василев празнува рожден ден във Виена

Нежната му половинка ще го изненада с гурме вечеря в Мишлен 2 звезди

53 лазарника отбелязва днес бившият шеф на Областната дирекция по безопасност на храните в Пловдив д-р Светозар Василев. Заради младежката му визия негови приятели и колеги с право се шегуват, че всъщност навършва 35. Рожденикът ще вдигне наздравица единствено в компанията на съпругата си Нина и 4-годишния им син.

Нежната му половинка ще го изненада с изискана вечеря в гурме бижуто във Виена - Amador. Единственият ресторант от веригата Мишлен 2 звезди в австрийската столица е собственост на едноименния световноизвестен производител на автомобилни гуми. Той е разположен в автентична каменна изба с изглед към лозята. Ресторантът предлага изтънчена храна, която се приготвя от висококачествени съставки и се поднася по най-артистичен начин.

От три години семейството на д-р Василев живее във Виена. През седмицата той е ангажиран с мащабния си бизнес в България, а всеки уикенд лети до Австрия. Дни преди празника фамилията се върна от почивка на Сейшелите. 

След семейното тържество във Виена бизнесменът ще почерпи за рождения си ден на патерица колегите в пловдивския офис, които също му готвят изненада. /Марица.бг

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?