Следвайте ни

Д-р Карагеоргиев предложи брак на Вили с килим от рози и фойерверки

viber icon

Любовта е по-силна дори от пандемията от коронавирус. Това доказа пловдивският лекар д-р Милен Карагеоргиев, който реши да направи една от най-важните стъпки в живота. Докторът от частната болница "Пълмед", където лекуват от заразата и кмета Здравко Димитров, направи страхотна изненада на своята бъдеща половинка Вили. 

Д-р Карагеоргиев избрал шадраваните на акведуктите на Бунарджика, за да предложи брак на любимата. Поканата била за романтична разходка. В мига, когато изкачили стълбите, Милен паднал на колене пред избраницата си и й поднесъл пръстен от бяло злато с диамант. Девойката направо онемяла от приятната изненада и със сълзи на очи казала "да". След това гръмнали приготвените по-рано празнични фойерверки. Двамата се отправили към специално декорирана за повода маса с два стола за романтична вечеря, а пътят им бил постлан с килим от рози. Д-р Карагеоргиев поднесъл на Вили чаша бяло вино, а на масата имало кетъринг и ягоди.

Бъдещата семейна двойка вече планира сватба догодина, научи "Марица".  Организацията и декорацията на Бунарджика пък бяха дело на екипа от сватбена и парти агенция  "Ваняя Стил".  

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ииии

Ииии

21.11.2020 | 14:10

Дайте снимки на килима от рози . Моля!

Отговори
0 0
Благодаря за тази красива гледка

Благодаря за тази красива гледка

21.11.2020 | 06:04

Браво! Честито и бъдете щастливи! Благодаря, че го споделяте! Имаме нужда от малко красота в днешната сиво, болно и отчаяно време.

Отговори
1 3
Един гледа сватба Друг брадва

Един гледа сватба Друг брадва

20.11.2020 | 20:26

Сигур два пъти повече фоерверки и два пъти повече адвокатски кантори шъ участват при развода И задължително дърводелци да режат опозорената спалня на две Ааааааааааааа забравих и джурналисти да ни уведумяват кък върви развода

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?