4232

Цветовете, които носят нещастие на всяка зодия...

Овен 

Овни, вашият остър ум, умствена активност, независимост и способност да реализирате идеите си на практика ще подсилят дрехите от червени и жълти нюанси. Но тоалетите в зелени, сини и пастелни цветове могат да провокират болести, разочарования в любовта, загуба на финанси и тежка работа. 

 

Телец

Телецът, напротив, може смело да носи дрехи в пастелни, зелени и сини нюанси. Ще се чувствате уверени. В живота ви ще навлязат стабилност, практичност, упоритост и склонност да се наслаждавате на всеки ден. Жълтите и белите материи ще ви отнемат просперитета и ще разрушат отношенията с по-възрастните роднини. Такива нюанси в тоалетите обещават много емоционални сътресения, безпокойство, страхове и психични заболявания. 

 

Близнаци

Лекотата, остроумието, въображението, изтънченият интелект на Близнаците ще подчертаят дрехите с изумрудени, морски и светли нюанси. Червените и жълтите цветове на тъканите ще отнемат лидерството, независимостта, ще разрушат брака и отношенията с децата, ще провокират трудности в общуването с близките. Ако все още не сте сключили брак, такива дрехи няма да ви позволят да го създадете. 

 

Рак

Бели, червени или жълти дрехи ще подчертаят вашата чувственост, нежност, емоционалност и подвижност. Облеклата в зелени, сини нюанси и черните елементи от гардероба ще донесат тежка работа, тъга, намален емоционален фон и ще погълнат радостта.

Лъв

При Лъвовете тъканите с наситени червени, жълти и светлокафяви нюанси ще донесат яркост, лидерство, независимост и сила на волята. В същото време към тоалетите в пастелни, зелени и тъмносини палитри трябва да се отнасяте с повишено внимание: те ще отнемат спокойствието, очарованието и стабилността в семейството. 

 

Дева

Комбинациите от зелени и нежни светли цветове показват естествената скромност, духовността на Девата, способността да вижда това, което за другите остава незабелязано. Но червените, белите и жълтите материи увеличават агресията, отнемат търпението, както и провокират ненужна импулсивност. Везни На Везните ще добавят успех, хармония и привлекателност дрехите в тревисти, сини, светлосини или розови цветове. Жълтите тоалети ще ви накарат да тичате след недостижими цели, изтощавайки се. 

 

Скорпион

Скорпион, вашата власт, сила и страст ще бъдат подчертани от дрехи в червени, жълти и бели нюанси. Сините, зелените и пастелните нюанси в гардероба ви могат да унищожат логиката, интуицията, способността за трупане на средства и семейството.

 

Стрелец

Слънчеви, винени и светлокафяви нюанси в дрехите дават най-висока духовна сила, засилват искреността, практичността, издръжливостта и надеждността. Добавянето на сини, тъмнозелени и всякакви пастелни нюанси към гардероба ви не е желателно, тъй като ще ви накара да станете груби и самодоволни манипулатори. Ще се увеличи и вероятността да загубите обществено положение, престиж и власт. 

 

Козирог

Козирогът е щастливецът, който може да понесе вибрацията на черните, тъмносините и лилавите нюанси в облеклото. Тези цветове подчертават вашата вътрешна сила, отдаденост, търпение и издръжливост. Способността да се концентрирате, движението към успеха ще бъдат подкрепени от дрехи в зелени и пастелни нюанси. Но жълтите и червените тонове в дрехите могат да отнемат доходи, да дадат алчност, склонност към манипулации и проблеми в бизнеса. 

 

Водолей

Водолеи, вашите желания, амбиции, независимост и ексцентричност ще бъдат подчертани от материи в лилави цветове. Изумрудените елементи от гардероба ще повишат интелигентността. Жълтите нюанси ще възпрепятстват решаването на проблеми. Червените цветове ще изострят конфликтите, а белите ще донесат здравословни проблеми. 

 

Риби

Дрехите в червени, жълти нюанси, перлени цветове са подходящи за Рибите. Тези цветове разкриват вашата емоционалност, чувственост, мечтателност и вътрешна сила. Зелените, сините или пастелните цветове в дрехите заплашват с проблеми в сърдечните отношения, лакомия и дори пристрастяване към алкохола, пише Actualno.com.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?