Следвайте ни

Covid куриоз: Локдаунът накара пиян британец да се прекръсти на Селин Дион

viber icon

Британец изпадна в много неловка ситуация след като в резултат на пиянство се прекръстил на Селин Дион.

Фенът на певицата гледал нейни изпълнения по телевизията по време на запоя си, а след няколко дни получил уведомително писмо, че е сменил името си от Томас Дод на Селин Дион, пише The Mirror.

30-годишният ресторантски мениджър няма никакъв спомен как е сътворил това. За процедурата той е заплатил 89 фунта стерлинги, а след това поръчал още 10 сертификата по 10 фунта, потвърждаващи новото му име. След първоначалния шок британецът решил, че ситуацията е по-скоро смешна.

„По време на локдауна гледах много концерти по телевизията. Вероятно по време на един от тях след няколко обърнати чашки ми е дошла тази „отлична“ идея“, предполага той. Новопокръстената Селин Дион сега се опасява, че ще трябва дълго да се обяснява с отдел „Човешки ресурси“ и да смени електронния сми подпис. „Майка ми не видя в случилото се нищо смешно. Обясних й, че би могло да бъде и по-лошо и бих могъл да променя името си на Борис Джонсън. Просто ми е провървяло, че той няма концерти на живо“, шегува се бившият Томас Дод.

И добавя, че много пъти се е опитвал да пее песните на Селин Дион под душа, но не е наследил нито таланта й, нито портфейла й. Въпреки всичко, той засега нямал намерение да си връща старото име, пише Монитор.  

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?