Следвайте ни

Covid-19 нанесе тежък удар на Веселин Маринов

viber icon

Веселин Маринов също е силно засегнат от световната пандемия. На 1 май певецът трябваше да стартира ежегодното си пролетно турне, което се провали.

 
Веселин Маринов

Гласовитият изпълнител губи милиони от коронавируса и не знае как ще се оправи. Но е категоричен, че няма да уволнява работници от фирмата, въпреки че и на него висят големи кредити.

Наред със загубите, той развълнува феновете си с шокираща новина. Той довършва автобиографичната си книга.

„Този месец наваксах и съм към края на тази книга. Тя ще обхване целия ми живот. По принцип не съм привърженик на такива неща, защото стана модерно и всеки започна да пише книги.

Но явно има интерес, защото различни издателства и журналисти се надпреварват с предложения. Когато прочетох книгата на Стефан Данаилов и едно младо момиче от моя екип ми каза, че не е гледала много филми с него.

Замислих се, че един артист трябва да направи книга, когато е на върха, а не когато всичко е отминало и поколенията малко са се забравили. Затова се навих да я направя тази книга“, призна Веско в „На кафе“.

Относно вирусната ситуация в България той споделя:

„Първите 10 дни след обявяването на извънредните мерки бяха изключително тежки за мен. Започнах да мисля за загуби, тъй като сме голям екип, а от 1 май ни предстояха нови концерти, имам кредити и т.н.

Всичко това отминава и в един момент започваш да мислиш по-социално. Какъв да бъдеш и как да помогнеш с поведението си, в предвид това, че си популярен човек и изкуството ти се слуша от много хора? Да помогнеш за по-спокойното и стриктно спазване на мерките.

Започнах да мисля за здравето си, за близките, за семейството. Преосмисляш приоритетите си и в такъв момент ставаш различен. Намерих други занимания, които мога да върша от вкъщи и намерих време за неща, които все отлагах. Спазвам стриктно законите и ограниченията, които ни се наложиха. Както се вижда, ние сме добре стояща в тази пандемия нация“, казва изпълнителят на „Горчиво вино“.

„От една страна съм съгласен с всичко, което правителството налага. В един момент си казвах, че трябва да затегнат положението още повече, но да свършва по-бързо това чудо. Но не знам вече… Чета статистики колко хора годишно умират от други неща.

И се чудя дали пък не трябва да е малко по-свободно, да заработи икономиката, да започнем един човешки противоимунитет, който да дойде от самото изболедуване на тази болест. Раздвоен съм“, допълва той.

Веско е намерил време да запише нова песен, която е озаглавил „Добре дошли в България“. А в навечерието на великденстките празници, на 15 април, ще изненада своите почитатели с онлайн концерт с оркестър. „Ще използвам този концерт да поздарвя и героите на днешния ден – лекарите, сестрите, полицаите“, казва той.

През ноември е планувал цели два концерта в зала 1 на НДК по случай издаването на новия му албум, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Жени

07.04.2020 | 21:21

Много си лигав бе Веселинчо. !

Отговори
1 1

Мюмюн

07.04.2020 | 18:50

Таман няма да се потиш

Отговори
4 1

УжЪс

07.04.2020 | 18:38

Ужасен ужас..

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?