1553

Цитиридис: Трябва ли да имам цици, за да ме обслужат бързо в ресторанта

Цитиридис пусна невероятен разказ в ричния си профил. Як е и затова го публикуваме без съкращения:

"Пътувах 6 часа, за да посрещна Джулая и накрая просто не се събудих.
Много ме беше яд, но после разбрах, че имало облаци и Джулай Морнинг било по скоро Новембър Рейн. Не че не харесвам Гънс, ама ми стана по-спокойно, че не съм изтървал тия лайкове на изгрева.

Бях станал дори след края на закуската, но с отлива на руски туристи има и повече ядене и цитирам момичето в ресторанта в 11 без 15: "Зимай си, мързи мà да раздигам". spirit animal отвсякъде.
Пробвах нов воден спорт за мен - уейк борд. Разбих си лицето само 6 пъти, но винаги се успокоявам, че в България вечерните водещи не са най-големите хубавци (и хубавици, Азис имаше шоу бел. ред.)

В програмата ми за деня остава да вечерям в компанията на зашеметяваща жена и да я заведа в някой бар, където да се надявам, че щом съм по телевизията, ще ме обслужат по-бързо. Но истината е, че дори да съм по шест телевизии, нямам цици за тия ми цели. Поне не хубави.

Разбира се, през цялата нощ ще мисля за едно - ако Асен Василев стане премиер, това значи ли, че за поредна година няма да има продължение на Семейство Адамс на игрален филм?!? Ще си сипя мента, на Малдивите е много евтина".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ззз

ззз

01.07.2022 | 23:12

Па тури си та и наркомана изтръпнал

Отговори
1 0
Невъзпитан

Невъзпитан

01.07.2022 | 22:23

Уникален неприятник !!!

Отговори
3 1
Ам' чи

Ам' чи

01.07.2022 | 21:31

тоя тлъстия има цици!

Отговори
3 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?