Следвайте ни

Цитиридис с невероятно разкритие за шоуто си по bTV

viber icon

Първото шоу на Николаос Цитиридис е вече факт, а над 1 милион зрители са го гледали в ефира на bTV  в понеделник вечерта.

След края на изданието новият водещ е повече от уверен в летящия си старт и призна неподозирани неща в сутрешния блок на медията.

"След първото шоу вече знам, че мога да превзема целия свят с екипа зад мен", заяви Цитиридис в ефира на "Тази сутрин" и сподели, че се чувства облекчен.

"За мен най-тежките моменти бяха, когато имаше мистерия около водещия. Аз тогава знаех, че съм аз и не можех да го казвам, не можех да го коментирам и това ми тежеше много.

Когато беше онова представяне пред медии и когато видях пълното студио с публика – тогава вече се почувствах страхотно. След първото шоу вече знам, че мога да превзема целия свят с екипа зад мен“.

"Този образ, който зрителите виждат по телевизията и ще виждат всяка вечер – това съм си аз. Няма преструвки, няма игри. Истината е в автентичността. За да правиш нещо, което хората харесват, трябва да бъдеш автентичен", споделя водещият.

Николаос е само на 25, но вече има опит не само като комик, но и като журналист. Казва, че обича комедията, защото чрез нея човек може да каже истината по смешен начин.

Най-забавният начин, по който е виждал изписано името си, е в комедиен клуб в Лондон. Водещият на вечерта, който се затруднявал с фамилията "Цитиридис", си записал на лист необичайна транскрипция – сглобка от английските думи city, read и is. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ПОЛИНА

29.01.2020 | 10:50

БИХ ИСКАЛА ДА ИМА ШАНС НОВИЯТ ВОДЕЩ ,НО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ПРИСЪСТВИЕТО НА СЛАВЕНА ВЪТОВА С РАЗЧЕКНАТАТА КАТО СЪС СПЕКУЛУМ УСТА И ОЧИ НА РАЗПЛАКАН ФРЕНСКИ БУЛДОГ.ПРИСЪСТВИЕТО И Е ПРИЧИНА ДА СЕ СМЕНИ ПРОГРАМАТА. ПРЕПОРЪКА ЗА НЕЯ- ДА УЧАСТВА В ПРЕДАВАНЕ ,ЗА КОЕТО Е НЕОХОДИМА ПОЯВА ОТ КРЪСТА НАДОЛУ.

Отговори
5 0

Жан

28.01.2020 | 20:35

Изключително слабо " шоу".

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?