Следвайте ни

Цирк в поп фолка! Фенка скочи на Андреа

Андреа се подигра на своя фенка, че е дебела, а себе си не вижда.

Андреа на снимките, които пуска в социалната мрежа изглежда като манекенка с перфектни мерки. Нейните фенове обаче често качват видеа от нейни участия, на които се вижда колко е наедряла в последно време. На тях реалната визия на певицата няма нищо общо с фотошопираните кадри в инстаграм. Тя е пълна, но не иска да си го признае.

Нейна фенка обаче директно я нарече дебела, като й го написа в мрежата. Въпреки, че Андреа до сега не обръщаше внимание на критиките за фигурата си и не ги коментираше този път избухна и се забърка в махленски скандал.

В линия си профил бившата на Кобрата сподели съобщението от последователката си. На него пише: „Защо качваш само хубави снимки, та ти се дебееела”. След, което певицата показа и дамата, която й е изпратила това съобщение. Оказва се, че и самата тя не е слаба, а има закръглени форми, предават от trud.bg.

Андреа не пропусна да се заяде с фенката си като й каза, да види себе си, а не да прехвърля проблемите си на нея и допълни: „Ако не ви харесвам, не ме следвайте! Мерси!”, изпусна за първи път нервите си русокосата певица.

kliuki.net

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?