46

Чутовен скандал с Кремена! Издъни се брутално, Маги опра пешкира

Яростта на г-жа Халваджиян е страховита, но и феновете не й останаха длъжни

Кремена Халваджиян си навлече гнева на хиляди хора с последния си пост в социалните мрежи. Жената на продуцента Маги Халваджиян не е от тези, които биха си спестили мнението, особено пък, ако темата така и така предизвиква бурни реакции в публичното пространство. А темата са кожените палта.

Вероятно за изненада и на самата Кремена обаче, коментарите й разказаха играта. На моменти някои от собствените й последователи и фенове на Магърдич заложиха на доста хапливи думи и убийствена ирония.

Ето някои от реакциите:

Във все повече страни в цяла Европа и в много от Щатите убиването заради кожа с косъм е забранено, което се надяваме да се случи скоро и тук. Моля се Вашето смирение и осъзнаване да се случи, макар и не публично.

Колко лесно тази жена, паразитираща на гърба на предприемчивия си мъж, оплю цялата аудитория, благодарение на която бездарните и повтарящи се до скодоумие формати (всички до един откраднати от западните телевизии, но с вече омръзнали ни до болка изтъркани водещи) пълнят семейната хазна!!! Да видим как ще си играем на "хайлайв" ако същия този народ спре да гледа Рачковци, Марийчета и Галчици с цялата им орда безхаберен антураж
 
А когато човек е сгрешил може просто да замълчи.....най малкото...

Елементарно е всичко да се приема за злоба и завист. Народът ви разбра , що за стока сте. Освен кожените коланчета и други " материални " неща ,
има и духовни ценности , които на вас ви липсват.

Тъжна жена, какво да я мислим. От девет кладенеца вода извади и глупости, за да оправдае себе си. Оставете тези хора на кармата, тя си знае!

Съвсем се е самозабравила, горката....

Голяма излагация с този пост , Кремена Халваджиян.
 
 Жалко за назадничавото й мислене. Моля се да се осъзнае някой ден.

И още, и още....

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гнусни

Гнусни

18.11.2022 | 09:06

жаба и бухал. Алчни, луди и елементарни.

Отговори
1 0
Тези

Тези

17.11.2022 | 21:32

Са ми противни антипатични.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?