49

Чутовен скандал гърми във "Фермата"! Хвърчат заплахи и обиди, участници пред нервен срив

Чутовен скандал се разрази във „Фермата“, където доскоро цареше мир. Капитанът на баскетболния отбор на Локо София обиди жестоко участничка, тя се разстрои и го заплаши със съд, а останалите претенденти за стоте бона изпаднаха в шок.
 
Баскетболистът Радо, който стърчи една глава над конкурентите си, се разлюти, след като миската Симона и домакинята Аксения решиха да ядат от общата дажба без да попитат останалите. „Не съм очаквал такава селтащина!“, отсече той и отприщи вълна от ярост. „Ти си страшен комплексар, не знаеш как да се държиш с една жена! Ти не си мъж. Ти започваш с буквата „п“, разфуча се срещу мускулестия спортист Симона, носителка на титла от конкурса Мис Туризъм Свят в Малайзия и офис мениджър понастоящем. „А ти какво очакваш от мен като мъж, да харесам силикона ти ли? Ти пък си платена!“, наежи се Радо. Бясна, Симона на свой ред го нарече „пикльо“ и „селски бек“, и заплаши да го съди за клевета.
 
Миската не спря дотук. Тя обяви конкуретентите си в стопанството за „лицемери“, след като те я обвиниха в суета и мързел. „В живота извън фермата съм свикнала хората да съдят за мен само по външния ми вид. Притеснявах се това да не се случи и тук, но, ето, че се случи“, каза разочаровано Симона, която редовно се разхожда по бански из стопанството и демонстрира тунинговани форми, пише HotNews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Фермер

Фермер

17.09.2022 | 15:39

Да взимат по една брадва и да се почват па кой остане е победител. Ще е по интересно.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?