49

Чутовен гаф в "На кафе"! Зрители обидени до смърт на Гала

Скорошен гаф на Гала взриви до такава степен социалните мрежи, че някои не издържаха и открито нападнаха тв водещата за арогантността и дързостта й.

Причина за невъздържаната реакция на потребители и зрители на "На кафе" стана интервюто на Гала с поп певеца Миро. Темата на разговора им беше за споделянето.

"Трябва да споделяме както успехите, така и неуспехите. Ние все мислим за това, какво ще си помислят хората, но не съм позволявал това да ме ръководи. Злопаметен съм и това е нещо, с което се боря, работя върху себе си. Искам да звънна на тези, към които се чувствам обиден и да им поискам прошка", сподели Миро.

"Не споделям неудачите си с хората, може би само най-близките, защото те проявяват едно такова задоволство, че и при мен не всичко е гладко, особено ако си по-популярен", веднага го репликира и Патрашкова.

А Гала добави: "Аз си признавам, че мога да споделя и с не толкова близки хора, но избягвам и не заради завист... Избягвам защото ми става мъчно, ако този човек не може да си ги позволи, дали няма да му стане криво като се хваля аз как се чувствам добре, как материално съм придобила нещо."

Именно тези думи на Гала предивикаха бурните възгласи и в социалните мрежи, където коментарите гравитираха около твърдението, че тези приказки в ефир се случват на фона на бедността, в която от години живее немалка част от българския народ, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бобо

Бобо

25.07.2022 | 10:52

Кака гала как е захапала капачката така ми подейства че кат я гледам ще свърша.възбужда дъртата още.стсва,става,ще я клатя много здраво ,лачена е гала.

Отговори
1 0
Тази

Тази

24.07.2022 | 12:45

На снимката какво прави пие бира по телевизията дава пример на тези който я гледат как се отваря бира със зъби . По голяма глупост не съм виждал. А това предаване още ли върви в ефира на селяндурската кабеларка на панелистите .

Отговори
6 0
Един шофьор

Един шофьор

24.07.2022 | 11:17

Галка е красавица на Галка с мерак ще и тегля един език и ще и ударя една патка.

Отговори
4 2
Критик

Критик

24.07.2022 | 10:50

Още ли има кой да я гледа ?

Отговори
10 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?