3906

Чупи рекорди! Райна Караянева с 12 операции само на носа, за последната използвала ребро

Първата процедура направила още на 17 години

Бившата моделка Райна Караянева, която доскоро беше известна с това, че е жената до Башар Рахал, призна, че се е подлагала на множество пластични операции.

Райна има 12 операции само на носа и като повечето българи често отскача до Турция, за да се разкрасява. Първата процедура направила още на 17 години, и то без знанието на родителите си. Заминала на летен лагер, а се върнала и изненадала мама и татко с опериран нос. Не харесала резултата и продължила да търси съвършенството. Това отключило усложнения, но тя не се отказала от следващи интервенции. Признава, че е имало момент, в който тези операции са резонирали в сериозни поражения.

"Имаше моменти, в които не ме слушаше главата. Пристрастих се, бях като обсебена...Имала съм повече хирурзи в живота си, отколкото мъже. Нещата се оправиха, след като "дарих" две ребра. Оказа се, че хрущялната структура на носа може да се наруши вследствие на много интервенции и ребрата могат да я заместят. Намесите ѝ в целостта могат да доведат до спиране на кръвотока, некроза, проблеми с дишането, колапс на носна преграда и т.н. Имала съм всичко изброено",

уточнява Райна.

Тя обаче удобно премълча другите подобрения, които си е правила - няколко корекции на бюста, скулите и устните, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
“Бивша моделка”

“Бивша моделка”

14.03.2024 | 00:29

А днес с какво е известна, освен с простотията си? Марица продължава да възхвалява простотията на подобни kyрви.

Отговори
2 0
Асен

Асен

13.03.2024 | 23:02

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://mub.me/mens

Отговори
0 0
Алисия

Алисия

13.03.2024 | 20:34

Като гледам снимката, не личи да има толкова операции, в смисъл много грозна.

Отговори
3 0
Задължително

Задължително

13.03.2024 | 20:24

Го преместваме и я забравяме .

Отговори
2 0
абе,

абе,

13.03.2024 | 19:16

Омръзна вече тази история на някоя си Райна и нейния нос.Никой не го интересува.Да си гледа детето и да не се пъне да става актриса защото няма талант.

Отговори
7 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?