1553
Следвайте ни

Чудото: Сашка Васева пропя, поздрави лекарите с "Аве Мария"

viber icon

Легендата на чалгата Сашка Васева е пропяла отново след мозъчната операция, която преживя преди месец. Чудото разкри пред „Телеграф“ съпругът й Христо Бакърджиев.

Преди да я изпишат от немската университетска болница LMU-Klinikum в Мюнхен, тя е поздравила своите доктори с акапелно изпълнение на Шубертовата класика „Аве Мария“. Специално е благодарила и на проф. д-р Йорг-Кристиан Тонн, ръководител на клиниката по неврохирургия, който повече от 12 часа я оперира, за да отстрани тумор с големината на яйце в главата й.

„Вчера бях при нея и като отивах, чак отдолу се чуваше как пее и й бяха отворили вратата да я чуват другите по-добре... „Аве Мария“ им пееше и сестрата беше със сълзи на очи, каза, че като пеела по-тъжни песни, всички плачели“, разказа Бакърджиев. Изпълнителката на златните хитове „Левовете в марки“ и „Не мога да те забравя, Георги“ вече се чувства значително по-добре и след изписването от болницата е настанена в рехабилитационен център.

„Зависи от това как се възстановява и раздвижва... Надявам се да остане максимум 1-2 месеца. Лекарите се въздържат от предварителни прогнози. С две думи казват - това е мозък, най-сложното и всеки реагира различно“, добави мъжът на примата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?