71

Чудо преди Великден: Антон Хекимян най-после забрави Василена, вижте с коя е СНИМКИ

С Василена Гръбчева, която днес е щастливо омъжена и с дете от друг мъж, Хекимян имаше връзка няколко години, но блондинката го заряза, след като видя, че той няма никакво намерение да създава семейство

 

Антон Хекимян май най-сетне успя да преодолее раздялата си с Василена Гръбчева, от която минаха години. Близките му вече бяха започнали да се тревожат за личния му живот, тъй като цялото му внимание, както се вижда в последно време, е насочено все към работата.

С Василена Гръбчева, която днес е щастливо омъжена и с дете от друг мъж, Хекимян имаше връзка няколко години. Блондинката обаче, го заряза, след като видя, че той няма никакво намерение да създава семейство скоро. И доста бързо си намери нов мъж, на когото роди дете - прочут роден неврохирург, когото днес не крие, че обожава. Хекимян пък, остана сам и бе все свързван с мимолетни връзки.

 

По всичко изглежда обаче, че Хекимян май най-накрая си е намерил жена, макар и доста далеч от неговата професия. От известно време той е забелязван в пекарна, която се намира близо до работата му, където си е харесал тъмнокоса дама. Хекимян често посещава пекарната, но все по-рядко, за да си взима нещо за ядене от нея, а за да си поговори с въпросната жена.

 

Преди ден двамата бяха изловени да пушат отвън, като преди това Антон влезе в пекарната и много горещо прегърна непознатата за нас, но явно все по-добре позната нему дама, пише "Клюки.бг".

Мистериозната дама до Хекимян видимо изглежда на неговите години - 36 или дори с няколко лета по-голяма. "Дано да се вземат и Тони най-после да си има свое човече, заслужава го", коментират в нюзрума на bTV, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Велизара

Велизара

08.04.2023 | 10:43

Нали уж има връзка с манекен?Кое е вярно последно?Или от телевизията са го насмели да гради имидж?Той си е бил винаги от друг бряг!

Отговори
3 0
Недоносчето

Недоносчето

08.04.2023 | 08:58

харесва мъже.

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?