1939

Чудна новина за една зодия, друга удря джакпота

ОВЕН

Благоприятен ден за общуване. Днес мнозина ще ви разбират прекрасно и намирането на съюзници ще бъде много по-лесно, отколкото сте очаквали. Струва си да поемете инициативата. Ако споделите идеите си с някого, той със сигурност ще ви подкрепи. Възможни предложения за сътрудничество. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще донесе страхотни идеи. Може би ще разберете да решите някои работни проблеми или да увеличите доходите си. Ще имате възможност да се договорите за сътрудничество с хора, които имат солиден опит. Възможно е една връзка, която започва като бизнес отношения, да придобие романтичен характер. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще ви бъде трудно да запазите спокойствие. Ще се ядосвате по-често за дреболии и ще приемате присърце неща, на които друг път не бихте обърнали внимание. Не винаги ще бъде ясна истинската причина за вашите емоции, поради което са възможни неприятни моменти. 

РАК

Опитайте се да избегнете споровете. Днес ще ви бъде трудно да излезете от тях като победител и ще са ви необходими много сили, за да докажете правотата си. По-добре е изобщо да отложите обсъждането на важни въпроси. Едва ли ще намерите добро решение. 

ЛЪВ

Трудно ще запазите спокойствие, особено в началото на деня. В този период емоционално ще бъдете доста напрегнат. Опитайте се да не влизате в спорове и конфликтни ситуации. По-късно през деня ще се успокоите и може да се заемете с по-важните дела или да започнете проучване по бъдещ проект.

ДЕВА

В началото на деня може да сте по-раздразнителни и нетърпеливи от обикновено; за другите ще бъде трудно да намерят подход към вас. Възможни са необичайни инциденти, неочаквани събития, които ще нарушат плановете ви. Втората половина на деня ще бъде по-спокойна и благоприятна.

ВЕЗНИ

В началото на деня няма да сте толкова дружелюбни и отзивчиви, както обикновено. Това със сигурност ще изненада неприятно околните, които са свикнали да ви виждат в добро настроение. Няма да възникнат конфликти, но са възможни напрегнати моменти в общуването.

СКОРПИОН

Денят ще е благоприятен за делови преговори или обсъждане на въпроси, свързани с работата и бизнеса. Ще се открият нови възможности за тези от вас, които много мислят за развитието на кариерата си. Такива представители на знака със сигурност ще бъдат доволни от предложенията, които ще получат. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е подходящ за срещи с хора, чиято подкрепа искате да привлечете. Ще разкажете за идеите и плановете си по такъв начин, че никой да не остане безразличен към тях. Не са изключени и полезни запознанства. Някои от вас ще намерят съюзници, с подкрепата на които ще победят дългогодишни конкуренти. 

КОЗИРОГ

Страхотен ден за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Няма да сте на загуба, ако трябва да действате бързо и да се доверите на интуицията. Всичко ще върви гладко - дори няма да възникнат дребни недоразумения и няма да се налага да преодолявате трудности  по пътя към целта.

ВОДОЛЕЙ

Денят едва ли ще е особено ползотворен. Не всичко ще се окаже така, както бихме искали и ще трябва да положите усилия, за да постигнете желания резултат. Но сериозни проблеми няма да възникнат и ще се справите с дребните трудности. Разчитайте на доказани помощници. 

РИБИ

Не е най-добрият ден за общуване. Днес ще ви бъде по-трудно да се разбирате с околните, а освен това ще трябва да обсъдите и някои неприятни въпроси. Опитайте се да избягвате кавги и конфликти. Те могат да развалят отношенията за дълго време. Ако успеете да се справите, хармонията скоро ще бъде възстановена. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?