46

Чудна изненада за две зодии, на Стрелеца му върви като по вода

Хубав и успешен да е денят Ви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Приятен ден, който ще ви зарадва с добри новини и с предложения, на които няма да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще успеят да се съсредоточат над неща, които са особено важни. Лесно ще намирате общ език с хората около вас.

ТЕЛЕЦ

Динамичен ден, пълен с обрати. От сутринта ще трябва да се справите с много дела, но ще сте концентрирани и ще бъдете достатъчно ефективни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви помогнат. Не губите време и сили напразно и не се поддавайте на провокации. 

БЛИЗНАЦИ

Струва си да проявите настойчивост днес. Благодарение на нея ще имате успех и в безнадеждни ситуации. Имате шанс да надделеете над силни противници. Втората половина на деня обещава приятни събития в семейството, както и добри новини. Може да обсъдите семейни планове и съвместни действия.

РАК

Днес ще сте енергични и готови за решителни действия. Ще се стремите да удържите важни победи. Всички задачи, които преди са били в задънена улица, днес може да довършите без много натоварване. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници, както и изгодни сделки.

ЛЪВ

Едва ли ще успеете да се съсредоточите само върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща едновременно, като някои от тях със сигурност няма да ви са интересни. Често ще получавате упреци и с нежелание ще чувате чуждите мнения. Това не трябва да ви притеснява, действайте интуитивно. 

ДЕВА

Напрегнато начало на деня. До вас ще достига много противоречива информация и ще ви е нужно време и спокойствие, за да се ориентирате, да съпоставяте купища факти и да обърнете по-специално внимание на дребните детайли. Действайте самостоятелно и се доверявайте на опита си.

ВЕЗНИ

Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте. Всичко, което разберете днес, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи с хора ще ви помогнат да възобновите работа по стар проект. Полезно ще е да смените обстановката или да направите по-дълга разходка.

СКОРПИОН

Днес ще имате добри идеи. Ще ги реализирате успешно, защото не се боите да дадете воля на фантазията си и ще действате така, както ви подсказва интуицията. Вашите думи и постъпки неизменно ще привличат внимание. Неголеми парични постъпления, ще позволят на някои от вас, да върнат стари дългове.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще е леко. Не винаги съвети на околните ще са удачни, затова действайте самостоятелно. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на нужното място в точното време. Може да се завърнете към стари проекти и да ги приключите. Всичко това ще изисква много енергия, затова вечерта се отдайте на почивка.

КОЗИРОГ

Напрегнат, но ползотворен ден. Способни сте да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, озовали се в сложна ситуация. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате много работа, ще ви остане време и за общуване. Вечерта е време за повече почивка.

ВОДОЛЕЙ

Иска ви се всичко да е ясно и подредено, но със сигурност, днес няма да е така. Неяснотите ще са прекалено много, а и сами ще трябва да се ориентирате в ситуациите. За всичко това ще ви е нужно време, затова се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови начинания. 

РИБИ

Днес няма да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви дразнят, въпреки че вие ще търсите тишина и покой. Не планирайте важни мероприятия. Трудно ще успеете да се съсредоточите. Ще покажете, че сте способни да постигнете успехи в много направления, но това ще ви коства доста усилия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?