1939

Чудесни перспективи за една зодия, успешни срещи за Девите

Започнете деня с хороскопа на "Марица" и дано имате късмет!

 

ОВЕН

Днес ще създадете полезни контакти, благодарение на които пред вас ще се отворят нови перспективи. Не е изключено начало на сътрудничество при много изгодни за вас условия и е напълно възможно бързо израстване в кариерата. Връзките, които започват като бизнес днес, могат да станат приятелски или романтични. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете дружелюбни. Днес няма да е толкова лесно да проявите снизхождение към чуждите слабости, но все пак се опитайте да го направите. Отношенията с другите могат да бъдат напрегнати, особено сутринта, когато ще трябва да оправяте чужди грешки. Опитайте се да запазите спокойствие.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да не се спирате на малките неща сутрин. Това време е много по-подходящо за решаване на някои важни въпроси или за започване на сериозни и мащабни дела. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с ръководството или бизнес партньорите. Ще получите необходимата ви подкрепа. 

РАК

Началото на деня ще е леко и вдъхновяващо. Добри новини отдалеч, ще са съпроводени с интересни предложения. Те ще ви направят щастливи. Ще имате възможност да се съсредоточите върху онези дела, които ви се струват особено перспективни. Втората половина на деня ще е малко по-напрегната. 

ЛЪВ

Няма значение дали се захващате с нещо ново или предпочитате да се съсредоточите върху решаването на познати проблеми - днес резултатът във всички случаи ще бъде отличен. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки.

ДЕВА

Успешни ще бъдат дори онези срещи, от които не очаквате нищо. Денят обещава успех в работата на тези, които навреме вземат инициативата и не се страхуват да поемат отговорност. Ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения. Вечерта е чудесно време да правите планове с любимия човек.

ВЕЗНИ

Няма да е лесно да се настроите за сериозна работа. Със сигурност трябва да си починете. Но обстоятелствата едва ли ще ви позволят да бездействате, така че ще се наложи да се концентрирате. Колкото по-рано направите това, толкова по-добре. Не забравяйте, че не е нужно да се справяте сами. 

СКОРПИОН

Този неспокоен ден ще донесе много ярки събития. Те могат да подскажат нови идеи, да помогнат да погледнете по различен начин на това, което ви изглежда познато или единствено вярно. Ще бъде интересно да разговаряте с нови познати. Възможно е те да ви подскажат как да действате, за да успеете. 

СТРЕЛЕЦ

Днес бързо ще намирате общ език с любимите си хора и ще ги разбирате много по-добре. Проблемите, които затрудниха отношенията ви напоследък, ще останат в миналото. Вероятни са неочаквани срещи с хора, за които не сте чували нищо от дълго време. Внимавайте с финансите си. 

КОЗИРОГ

Потърсете помощници. Възможно е днес да успеете да заинтригувате влиятелни хора с идеите си, което ще бъде много полезно, защото ще получите тяхната подкрепа. Ще бъде важно да участвате в професионални събития, като семинари и конференции. Връзките, които създадете днес ще са много важни.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде безпроблемен. Най-вероятно ще се наложи плановете ви да се променят. Може да се случи нещо неочаквано или да трябва да се погрижите за някого. Опитайте се да не прибързвате с решенията. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна по отношение на личните отношения.

РИБИ

Днес ще имате повече неща за вършене от обикновено, но с всичко ще се справите, ако не губите времето си. По-добре е да започнете с решаването на най-важните задачи. Сутринта ще бъде особено благоприятна и благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете много. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?