49

Чуден дядо: Веско Маринов посреща внуци в къща от приказките

Естрадният трубадур Веселин Маринов и любимата му се ширят в лукс имот за 1 милиона лева в подножието на Пирин. Изпълнителят е инвестирал сумата от милион лева в чисто нова къща в планинския затворен комплекс „Пирин Голф“ между Банско и Разлог.

Половинката му Веселина, с която са двойка от няколко години насам, обича да споделя снимки от домашния им уют в планинската им вила. Блондинката от Добрич, която е бивша сервитьора, е безработна и запълва многото си свободно време с домакинстване. От кадрите в социалните ѝ мрежи е видно, че домът им с Веско е по последен писък на интериорния дизайн, разполага с огромен двор, веранда, няколко спални и е решен в алпийски стил с камък и дърво, като всички имоти в комплекса. Някои от съседните къщи все още се продават и от обявите се вижда, че цените започват от 300 хиляди евро и стигат до половин милион евро в зависимост от квадратурата им.

Въпросният комплекс отдавна беше любимо място за отдих на естрадния трубадур от Полски Тръмбеш, който навремето ходеше редовно на ски почивки там заедно с верния си другар Цветан Цветанов. Впоследствие обаче решил, че не иска да е просто гост, и направил внушителната покупка.

С Веселина в началото ходели само за уикендите, но толкова им допаднало да са обградени от чист въздух и природа, че се изнесли окончателно от апартамента на певеца в „Студентски град“ в София. В столицата оставали само когато той имал творчески ангажименти.

На гости в къщата му в Разлог редовно идвала и дъщеря му заедно с мъжа си и внуците. Веско стана дядо на момиче и момче близнаци през 2020 г., които са кръстени Веселин и Цветелина. С настоящата му любима нямат наследници, а тя е разведена с две малки деца, които съдът обаче присъди на нейния бивш мъж – крупен бизнесмен.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Лошо няма

Лошо няма

27.12.2022 | 22:41

Да е жив и здрав да се радва на къщата...ама защо певците реват, че нямали работа, хонорари...а пък все в разни палати живеят?!?!?

Отговори
0 0
Тоя

Тоя

26.12.2022 | 21:17

И в уци ли имал аз го мислих задърт егенин и бивш вокал на Група Импулс . Но сега е един чалгар или певец на стари гратцки песни.

Отговори
1 0
Родната

Родната

26.12.2022 | 00:40

Полиция ли даде парите или от продажба на пот.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?