46

Чуден ден за финансите на Рибите, Близнаците да внимават

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Ще сте нетърпеливи и ще искате да постигнете всичко възможно най-бързо, но обстоятелствата днес няма да ви позволяват. Това няма да попречи на доброто ви настроение. Няма да се карате и спорите с никого, а това определено ще допринесе за по-спокойна атмосфера. 

ТЕЛЕЦ

Не е най-добрият ден за важни неща. Завършването им може да се окаже по-трудно, отколкото си мислите. Освен това могат да бъдат нарушени стари споразумения, което ще доведе до импровизация и търсене на нови начини за постигане на успех. От друга страна, се справяте перфектно с текущите задачи. 

БЛИЗНАЦИ

Не надценявайте силите си. В началото на деня ще изглежда, че няма нищо невъзможно за вас и вие сте в състояние да успеете в абсолютно всичко. Но нещата няма да са такива. Тъй като задачите ви ще са прекалено много, няма да се справяте, както искате и това ще ви изнерви.

РАК

Денят няма да е напълно безоблачен, но все пак няма да е лош. Не бива да очаквате, че всичко, което планирате, ще може да бъде изпълнено незабавно. Възможно е да възникнат някои трудности, а не са изключени и парични забавяния. Ще има възможност да се забавлявате добре с приятели.

ЛЪВ

Денят ще е добър. Ще ви се отдаде възможност да направите нещо полезно не само за себе си, но и за другите, както и да подкрепите изпаднали в трудна ситуация. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Във всичко, свързано с финансите, можете да разчитате на интуицията.

ДЕВА

Днес звездите са на ваша страна. Благодарение на тяхната подкрепа ще можете да реализирате някои важни планове и да постигнете краткосрочните си цели. Лесно ще е да намерите съюзници и помощници – много хора подкрепят вашите начинания. Среща с приятели ще ви донесе позитивни емоции. 

ВЕЗНИ

Трудно е да съберете мислите си днес, концентрирайте се върху едно нещо. Не забравяйте, че отговорите на много въпроси ще бъдат намерени веднага щом се справите с емоциите. Опитът, натрупан по-рано, ще ви бъде полезен. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. 

СКОРПИОН

Страхотен ден, който обещава успех в почти всичко, с което се захванете. Бързо ще разбирате как да се справяте с новите задачи и в движение ще научавате всичко, което може да ви бъде полезно. Възможно е и началото на романтична история, която ще играе важна роля в живота ви.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще е да съберете мислите си днес. Вероятността да пропуснете нещо или да направите досадна грешка, е голяма. Добре е, ако наблизо има хора, които са готови да ви дадат добри съвети и да ви помогнат. Сега ще е трудно да действате сами. Вероятни са и  приятни изненади.

КОЗИРОГ

Забавен ден, вдъхновяващ и приятен. Ще правите много неща перфектно, дори с много трудни задачи ще се справяте бързо. Намирането на общ език с другите няма да е трудно, а новите познати моментално ще ви стават симпатични. Възможно е началото на приятелство или романтична история. 

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден, идеален за подреждане на нещата в бизнеса и за завършване на вече започнатото. Не обсъждайте само работни и бизнес въпроси. Възможни са успешни съвпадения и неочаквани събития, които ще ви развеселят и ще ви отворят нови полета за изява.

РИБИ

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще може да убедите всички в правотата си, без да обиждате никого и без да внасяте напрежение. Втората половина на деня е чудесно време да се върнете към предварително планирани дейности. Денят ще е подходящ за пазаруване и пазарлъци.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.02.2023 | 07:41

ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ХОРА

Отговори
2 0
Ей щатен

Ей щатен

02.02.2023 | 12:53

Трол . Да си заровиш семейството и след това и ти при тях . Продажен жълт л@йномет.

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?