Следвайте ни

ЧСИ прибира хонорарите на актьора Антон Радичев

viber icon

Всички доходи, които влизат в банковата сметка на звездата от НЛО Антон Радичев, с изключение на пенсията му, се прибират от ЧСИ. Причината - наложен му е запор, след като „Топлофикация“ го осъди за неплатени сметки.

Актьорът се опитва да осъди дружеството заради неправомерно начислени сметки години наред, но в крайна сметка, докато се усети, се случило тъкмо обратното. „Парното ме осъди, без да ми дойдат съобщения, без да присъствам дори на делото. Затова с адвоката ми в момента обжалваме решението. Осъдиха ме за сума от 4000 лв., която в момента с лихвите е вече към 6 хиляди. Лошото е, че са ме дали на частен съдебен изпълнител и той ми запорира всякакъв вид хонорар“, обяснява Радичев, цитиран от Ретро.бг.

Той е твърдо против скока на цените на топлото. Заради делото си с парното е спрял да отоплява жилището си отдавна. „От години живея, без да пускам радиаторите си. На последния етаж съм. Под мен също не пускат парното. Но се живее. Няма как“, коментира комикът, който изкара последната зима в къщата на своята приятелка, за да не плащат сметки отделно и да успяват да правят икономии в тези трудни времена.

Радичев не е приключил и драмата с бившия си зет Богомил Грозев и все още над апартамента му висяла ипотека и съществувал риск във всеки един момент банката да му вземе жилището и да го остави на улицата. Години наред Грозев само напразно увещава актьора, че ще прехвърли ипотечния кредит, който, докато живееше на семейни начала с дъщерята на Радичев, изтеглиха, за да строят къща в „Бояна“, на свое име, но това така и не се случвало. „Сега ми е блокирал номера в телефона си и не мога да му звъня. Поне си плаща вноските по кредита. Аз съм оптимист и все се надявам, но много години минаха. Не знам не му ли е неудобно, че аз живея в чуждо жилище“, казва артистът за бившия си зет, който преди дни напусна директорския пост на „Старинен Пловдив“, където се намърда миналата година, припомня Ретро.бг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?