Следвайте ни

ЧРД на Петър Стоянов, Калин Сърменов, Игор Марковски!

Роденият на 25-ти май е спокоен, честолюбив, интроспективен индивидуалист

viber icon

Роденият на 25-ти май е спокоен, честолюбив, интроспективен индивидуалист. Той пред­по­чита контактите и взаимоотношенията със сходни по интелект хора. Черпи сила, опит и разбирания за света от собствените си преживени неуспехи и поражения. По при­рода е естет, когото привличат както красивите и изящни неща, така и парите в своята разменна стойност. Много трудности среща обикновено в младостта, но по­сти­га добро благосъстояние в по-зряла възраст.

На този тип „Близнаци” са присъщи качества като практичност, организаторски спо­собности, чувство за отговорност, селективност, резервираност в поведението и раз­вита критичност. Те често са склонни към задълбочени анализи, но не е рядко и вле­чението им към повърхностни или дори съмнителни неща. Проявяват тенденция да проповядват морал, а да живеят по собствени правила и разбирания. В много слу­чаи се колебаят между своите пориви на ентусиазъм и инертността си, отдавайки понякога предпочитание на спокойния свят на мечтите.

Ето и някои от по-известните българи, родени на 25 май:

1932 г. – Елка Константинова, литературовед и политик от партията на Радикалдемократите. Между 1991 и 1992 г. е министър на културата в правителството на Филип Димитров.

1947 - Методи Савов, алпинист, покорител на Еверест

1952 г. – Петър Стоянов, юрист, адвокат по професия, политик и 2-ри президент на Република България, между 22 януари 1997 и 22 януари 2002 г. 

1958 г. – Геновева Димитрова, кинокритик, журналист, преподавател по филмов анализ в Нов български университет

1963 г. – Игор Марковски, актьор, журналист и общественик

1963 - Калин Сърменов, актьор

Източник:  horoskop-astrom.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай