Следвайте ни

ЧРД на Красимир Аврамов и Георги Георгиев - Гого

Родените на 5 ноември са неспокойни, решителни и независими

viber icon

Нека честитим рождения ден на човека-глас Красимир Аврамов и на актьора Георги Георгиев - Гого, както и на всички други рожденици.

Красимир Аврамов е роден в град Сливен. Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Васил Инджев, но прави кариера като певец (контра-тенор). Издава албума „Мълчаливи гласове” (1997), който го нарежда в челните муз.класации. През 1998 г. заминава за САЩ и се установява в Лос Анджелис, където през 2005 г. печели наградата „Суперзвезда на годината”.Красимир е първият българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата където ce връчват oскарите "Кодак Тиатър". През 2009 г. представлява България в конкурса „Евровизия“ с песента Illusion (Илюзия).  В нея cе чуват изпълнения на цигуларката Керън Бригс, Теодоси Спасов и певци от ансамбъл „Филип Кутев”.

Георги Георгиев Георгиев – Гого е роден през1971 г. Играл е в Драматичен театър „Благоевград“, Нов драматичен театър „Сълза и смях“, Младежката сцена на НДК, „Възраждане“ и други. Участва в „Коварство и любов“ на Фридрих Шилер в ролята на Фердинанд, „Криворазбраната цивилизация“ от Добри Войников, „Сватбата на Фигаро“ от Пиер дьо Бомарше, „Много шум за нищо“ от Уилям Шекспир, „Училище за жени“ от Жан-Батист Молиер, „Амок“ с режисьор Касиел Ноа Ашер, както и в перуанската пиеса „Пресичащи се успоредни“ (на испански език). Занимава се и с озвучаване на филми и сериали. Най-известен е с работата си по „Блясък“, „Ренегат“, „Военна прокуратура“, „Али Макбийл“.

Роденият на 5 ноември е енергичен, любознателен и самостоятелен човек с гъвкав интелект и оригинални идеи, който обича промените и новостите. Не понася безделието, застоя и празното гу­бене на време, а има нужда да бъде в движение, пише horoskop-astrom.com. Обикновено следва своите ин­стинкти и е непостоянен в своята привързаност, цели и интереси. Наблюдателен, кри­ти­чен и селективен е в своя избор. Неспокоен, решителен и независим, в него често кипи бурен вътрешен живот, изпълнен със съмнения и страсти. Това е жизнен, свободолюбив, изобретателен и пресметлив човек с остър ум, чиято първостепенна цел обикновено са парите. По природа е хазартен тип, реши­те­лен, делови, тактичен и бързо се възстановява след загуба, стига тя да не е мате­ри­ал­на. Обича изненадите, експериментите и неконвенционалните решения. Притежава лидерски/организационни способности или стремежи, критичен и властен характер.

В близките отношения тези личности са предани, романтични и страстни, но и ав­то­ритарни, ревниви и максималисти. Понякога за тях чувствата остават на заден план. Живо­тът им често е белязан от постоянни промени и нестабилност в емоционал­ни­те/интимните взаимоотношения. Жените с тази рождена дата са очарователни и слад­ко­думни, стремят се към успешна кариера и с упоритост могат да достигнат до високи постове.

Родените на тази дата са горди, инициативни, амбициозни и адаптивни хора с бър­за мисъл и творческо въображение, склонни към авантюризъм. Те са целеуст­ре­ме­­ни, енергични, практични, земни, рационални и често иронични. Обичат разнооб­ра­зието и развлеченията, стараят се да създават приятна атмосфера около себе си и се стремят да спечелят вниманието на другите.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?