ЧРД на Красимир Аврамов и Георги Георгиев - Гого

Родените на 5 ноември са неспокойни, решителни и независими

Нека честитим рождения ден на човека-глас Красимир Аврамов и на актьора Георги Георгиев - Гого, както и на всички други рожденици.

Красимир Аврамов е роден в град Сливен. Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Васил Инджев, но прави кариера като певец (контра-тенор). Издава албума „Мълчаливи гласове” (1997), който го нарежда в челните муз.класации. През 1998 г. заминава за САЩ и се установява в Лос Анджелис, където през 2005 г. печели наградата „Суперзвезда на годината”.Красимир е първият българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата където ce връчват oскарите "Кодак Тиатър". През 2009 г. представлява България в конкурса „Евровизия“ с песента Illusion (Илюзия).  В нея cе чуват изпълнения на цигуларката Керън Бригс, Теодоси Спасов и певци от ансамбъл „Филип Кутев”.

Георги Георгиев Георгиев – Гого е роден през1971 г. Играл е в Драматичен театър „Благоевград“, Нов драматичен театър „Сълза и смях“, Младежката сцена на НДК, „Възраждане“ и други. Участва в „Коварство и любов“ на Фридрих Шилер в ролята на Фердинанд, „Криворазбраната цивилизация“ от Добри Войников, „Сватбата на Фигаро“ от Пиер дьо Бомарше, „Много шум за нищо“ от Уилям Шекспир, „Училище за жени“ от Жан-Батист Молиер, „Амок“ с режисьор Касиел Ноа Ашер, както и в перуанската пиеса „Пресичащи се успоредни“ (на испански език). Занимава се и с озвучаване на филми и сериали. Най-известен е с работата си по „Блясък“, „Ренегат“, „Военна прокуратура“, „Али Макбийл“.

Роденият на 5 ноември е енергичен, любознателен и самостоятелен човек с гъвкав интелект и оригинални идеи, който обича промените и новостите. Не понася безделието, застоя и празното гу­бене на време, а има нужда да бъде в движение, пише horoskop-astrom.com. Обикновено следва своите ин­стинкти и е непостоянен в своята привързаност, цели и интереси. Наблюдателен, кри­ти­чен и селективен е в своя избор. Неспокоен, решителен и независим, в него често кипи бурен вътрешен живот, изпълнен със съмнения и страсти. Това е жизнен, свободолюбив, изобретателен и пресметлив човек с остър ум, чиято първостепенна цел обикновено са парите. По природа е хазартен тип, реши­те­лен, делови, тактичен и бързо се възстановява след загуба, стига тя да не е мате­ри­ал­на. Обича изненадите, експериментите и неконвенционалните решения. Притежава лидерски/организационни способности или стремежи, критичен и властен характер.

В близките отношения тези личности са предани, романтични и страстни, но и ав­то­ритарни, ревниви и максималисти. Понякога за тях чувствата остават на заден план. Живо­тът им често е белязан от постоянни промени и нестабилност в емоционал­ни­те/интимните взаимоотношения. Жените с тази рождена дата са очарователни и слад­ко­думни, стремят се към успешна кариера и с упоритост могат да достигнат до високи постове.

Родените на тази дата са горди, инициативни, амбициозни и адаптивни хора с бър­за мисъл и творческо въображение, склонни към авантюризъм. Те са целеуст­ре­ме­­ни, енергични, практични, земни, рационални и често иронични. Обичат разнооб­ра­зието и развлеченията, стараят се да създават приятна атмосфера около себе си и се стремят да спечелят вниманието на другите.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?